Вентилатора който вкарва въздух в купето прекъсва

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Вентилатора който вкарва въздух в купето прекъсва

Мнение от Escape » 13 Мар 2008, 15:20

От време на време спира вентилатора който вкарва въздух в купето и съответно няма нито парно нито вентилация.

Имате ли някакви идеи къде да я закарам да я видят и от какво може да е. Струва ми се че някъде е прекъстнато захранването, защото се пъска след известно време

Потребител
Аватар

Мнение от flippo » 14 Мар 2008, 13:08

при мене беше горе-долу така- спираше от време на време и пак тръгваше, но скоро съвсем спря.....оказа се, че е заради изгорял "таралеж"(намира се някъде под кората на таблото-под кормилото)...оригиналния таралеж за Е36 беше малкко над 300лв...на риск взехме италиански или нещо подобно за Е46 - за около 140 лв...и стана..малко трябваше да му се резнат по-стърчащите реотанчета, за да се събере..дано да съм ти помогнал

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 14 Мар 2008, 13:12

това е ако колата е с климатик или климатроник- моята има същия проблем-не е с таралеж и незнам при мен какво е :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E53,BMW 730

Мнение от K 1 » 14 Мар 2008, 17:58

laviatan написа:това е ако колата е с климатик или климатроник- моята има същия проблем-не е с таралеж и незнам при мен какво е :roll:

И аз имам същия проблем,сменях таралежа ,правих буксата,кондензатора,и вече съм се отказал,сега работи ,ама до следващия път.

Назад към E36