помощ братя проблеми
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
помощ братя проблеми
колеги имам следните проблеми климатроника нещо не иска да духа на мястото до шофьора смених въздушния филтер и пак е същото положение и втория проблем е че пластмасовото уплатнение на предния прозорец под чистачките по цялата му далжина ми се напука и се чупи къде мога да намеря такова нещо БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!!!!!!!!!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
клапите на климатика са ти блокирали,там ти е проблема
пластмасата под предното стъкло си е сериен бъг...с годините от слънцето и се такова таковата...търси си втора ръка или нова при дилъра - 100лв е комплекта от 2те части
пластмасата под предното стъкло си е сериен бъг...с годините от слънцето и се такова таковата...търси си втора ръка или нова при дилъра - 100лв е комплекта от 2те части

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
клапаните са .. тая кора верно ли е 100 лв ,как някой не се е хванал да ги лее .. и моята е опечена искам нова ,ама 100 лв за такава кора така като гледам в джоба си в момента нямам
клапани на климатроника
каде се намират тия клапани и мага ли да си ги направя или трябва да ги сменя
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Мога, ако искаш да ти дам телефона на майстора, който сменя моите...ама не знам дали може да се поправят. На мен обаче ми беше предложил като опция да ми търси за ремонта части втора ръка, така, че ако се решиш на това, може и да спестиш някой лев.
7 мнения
• Страница 1 от 1