Въпрос относно м-броня

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540iX

Въпрос относно м-броня

Мнение от snooperchi » 11 Мар 2008, 10:17

Колеги добър ден. Интересува ме дали лайсните на обикновенната броня ... тези -> Цък Стават за ей такава м-броня -> Тази тук А ако не какви парички са тези лайсни ? благодаря предварително ... и мрежата за такава м-броня (черна мрежа ) какви парички е .. благодаря още веднъж ... :roll: :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Re: Въпрос относно м-броня

Мнение от turboto » 11 Мар 2008, 10:35

snooperchi написа:Колеги добър ден. Интересува ме дали лайсните на обикновенната броня ... тези -> Цък Стават за ей такава м-броня -> Тази тук А ако не какви парички са тези лайсни ? благодаря предварително ... и мрежата за такава м-броня (черна мрежа ) какви парички е .. благодаря още веднъж ... :roll: :roll:

От обикновенна не стават...
лайсните са средно по около 50 лв. за бройка-нови, в ebay за втора употреба се движат около 50 ЕУР комплекта... има и НЕ оригинални които мисля че пасват 100% пак са пластмасови страхотна изработка пак в ebay

Мрежата оригинална-някъде кам 110лв. -нова, иначе в 1-вата консервна фабрика и отпадаци

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540iX

Мнение от snooperchi » 11 Мар 2008, 11:20

Аха.... благодаря колега :) то ebay ясно .. ама като немога да пазарувам от там :\ .. ще трябва някой колега да свърши услугата по-нататак,че се замислям за една броня без лайсните и мрежата... и затова се интересувам :) благодаря още веднъж :uups:

Назад към E36