един въпрос за дисковете ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
един въпрос за дисковете ?
Дано няма такава тема в форума щот не го прегледах целия.Та имам въпрос - може ли да ми дадете някакъв съвет за смяната на дисковете как става таз магийка без сервис де.Онзи ден се загледах в дисковете си и се изпотих поне 3 пъти УЖАС станали като весник.Благодаря предварително 

Re: един въпрос за дисковете ?
dundy76 написа:Дано няма такава тема в форума щот не го прегледах целия.Та имам въпрос - може ли да ми дадете някакъв съвет за смяната на дисковете как става таз магийка без сервис де.Онзи ден се загледах в дисковете си и се изпотих поне 3 пъти УЖАС станали като весник.Благодаря предварително
Елементарно.
Дигаш колата на крик и сваляш гумата.,с шестограм,мисля ,че беше 10,сваляш спирачния апарат и с звезда развиваш винта на диска.Идърпваш и си готов.

Не се самозаблуждавай, че е толкова елементарно.
На теория е така, но:
- клеасал винт на диска, при мен се случи отзад на барабана, наложи се разпробиване...
- клеасала пробка...
(това се случва независимо третирането с WD40)
Ако си купил нови дискове и накладки трябва да измиеш с корсалин или с обезмаслител дисковете, ама много добре да ги измиеш.
Да шкурнеш с не едра шкурка леко накладките и да почистиш пак с нея главината идеално!
Зареди се с малко повечко време, помощник/не толкова за помощ колкото за компания/, спирачна течност дот4 най-малката разфасовка и инструменти и ти.
Когато качиш колата на крик я подри добре да не стават съкатлъци.
п.п.: http://i.data.bg/08/03/09/847922_orig.jpg
така е като станат горните 2 неща...
На теория е така, но:
- клеасал винт на диска, при мен се случи отзад на барабана, наложи се разпробиване...
- клеасала пробка...
Ако си купил нови дискове и накладки трябва да измиеш с корсалин или с обезмаслител дисковете, ама много добре да ги измиеш.
Да шкурнеш с не едра шкурка леко накладките и да почистиш пак с нея главината идеално!
Зареди се с малко повечко време, помощник/не толкова за помощ колкото за компания/, спирачна течност дот4 най-малката разфасовка и инструменти и ти.
п.п.: http://i.data.bg/08/03/09/847922_orig.jpg

porostorm написа:Не се самозаблуждавай, че е толкова елементарно.
На теория е така, но:
- клеасала пробка...
п.п.: http://i.data.bg/08/03/09/847922_orig.jpgтака е като станат горните 2 неща...
Клеасалия болт на диска се оправа лесно,както каза третиране с WD40 и ако не иска да тръгне нормално има много хубав иструмент,чук отверка ,до сега нема пропуск

6 мнения
• Страница 1 от 1