съединител-проблем4е
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
съединител-проблем4е
колеги като натисна съединителя и се 4ужа не6то като скурцане,звука идва откум двигателя.това се 4ува няма зна4ение дали е угасен и ли запален двигателя.ина4е вси4ко си е добре,нямам проблеми сус съединителя но това скурцане дето се 4ува много дразни.помогнете моляви даите накакув савет или идеи

- spens_82
- ентусиаст
-
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
t0sh написа:spens_82 написа:хайде колеге помогнете,кажете си мнениетомного ло6о скърца
сервиз
Стига с тоя тъп сервиз

Последна промяна стан на 10 Мар 2008, 20:16, променена общо 1 път
- spens_82
- ентусиаст
-
колеги данеби на самия педал да скурца?
дали е вузможно ако е той по някакув на4ин с не6то дасе смаже?6тото звука от скурцането е като на някои раждива панта от врата.но звука пук се 4ува от кум двигателя някаде долу.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
стан написа:t0sh написа:spens_82 написа:хайде колеге помогнете,кажете си мнениетомного ло6о скърца
сервиз
Стига с тоя тъп сервизАз лично винаги преди да отида на сервиз питам какво може да имам поне бегла представа какво да очаквам. И това го казвам понеже гледам че навсякъде само това знаеш
И аз карам е36 за четирицифрена сума, но това не ми дава право да пиша глупости по темите
може би имаше впредвид 5 цифрена сума--> 10***, защото всички караме е36 за 3***, иначе да не мислиш, че на Тош колата струва 10 бона?

Високо ли ти отделя?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
vicho написа:стан написа:t0sh написа:spens_82 написа:хайде колеге помогнете,кажете си мнениетомного ло6о скърца
сервиз
Стига с тоя тъп сервизАз лично винаги преди да отида на сервиз питам какво може да имам поне бегла представа какво да очаквам. И това го казвам понеже гледам че навсякъде само това знаеш
И аз карам е36 за четирицифрена сума, но това не ми дава право да пиша глупости по темите
може би имаше впредвид 5 цифрена сума--> 10***, защото всички караме е36 за 3***, иначе да не мислиш, че на Тош колата струва 10 бона?![]()
Струвала е преди 10на години.
Иначе си прав.
Високо ли ти отделя?Може би му е дошло времето и лагера скоро ще влезе да види какво правят скоростите.
Добре че ме разбра какво имам предвид иначе се излагах много лошо

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Винаги трябва да има един форумен кибик,който да разпитва в темите на другите.В тази роля и тази тема ще вляза аз.Извинявам се на автора на темата предварително.
Моят съединител не че се държи странно,просто аз го гледам и ми се струва не съвсем читав.Нещата които ме притесняват са две:
1. Самият педал е малко по-изпъкнал от този на спирачката.При натискане в това "малко"(може би 1см)усещам педала напълно свободен,дори не зацепва жилото му.След този мъничък луфт всичко си е ок.Може би се е разхлабил някъде,идеи за кое болтче става на въпрос?
2. От обратната страна пък имам огромен(поне по мое мнение) свободен ход на педала.Когато го натисна докрай и започна да отпускам преди да зацепи са може би 5см(не мога да кажа точно,но е поне половината от целия ход).
Моят съединител не че се държи странно,просто аз го гледам и ми се струва не съвсем читав.Нещата които ме притесняват са две:
1. Самият педал е малко по-изпъкнал от този на спирачката.При натискане в това "малко"(може би 1см)усещам педала напълно свободен,дори не зацепва жилото му.След този мъничък луфт всичко си е ок.Може би се е разхлабил някъде,идеи за кое болтче става на въпрос?
2. От обратната страна пък имам огромен(поне по мое мнение) свободен ход на педала.Когато го натисна докрай и започна да отпускам преди да зацепи са може би 5см(не мога да кажа точно,но е поне половината от целия ход).
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- spens_82
- ентусиаст
-
ами самия ми педал има малко луфт както при колегата, но савсем малко,поне според мен това се далви на разхлабване някакво.ина4е си отделя добре по4ти долу.незнам дали е нормално но според мен сяка6 е добре. сус м43 мотора 316и 1995г ако може дами кажете една цена ако трябва даго сменям. 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Стига с тия смешни клишета "БГ Е36 са така" или "иди на сервиз/диагностика". То верно се иска малко акълец да се понадупиш малко и да помислиш как да елиминираш проблема. Мойта е36-та струва четирицифрена сума, ама това не пречи на пружината на педала да се беше разкърцала, щото не и е второ или 3то лето на колата. Разпръснах отдолу в дупката на педала WD40 преди 7-8 месеца и няма ни гък ни скръц от тогава.
Ако не се оправи значи идва от някой лагер. Аз моя съединител го бях сменил тогава заедно с оригинален маховик и бях сигурен, че е механизма на педала
Ако не се оправи значи идва от някой лагер. Аз моя съединител го бях сменил тогава заедно с оригинален маховик и бях сигурен, че е механизма на педала

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Е как лагера като го праи на спрян двигател бе...
Има една вилка на педала, като и свърши масълцето, почва да скърца.
Има една вилка на педала, като и свърши масълцето, почва да скърца.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Archangel написа:Винаги трябва да има един форумен кибик,който да разпитва в темите на другите.В тази роля и тази тема ще вляза аз.Извинявам се на автора на темата предварително.
Баце жилата ги остави на голфовете

Тука всичко е хидравлика.
Ако педала ти е лек за натискане и нямаш вибрации или буксуване при употребата на съединителя значи всичко е в норми.
А това че сами я педал е малко по наго ре може да е от нещо по механичната част на педала.

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2