Централното взе нещо да ОТКАЧА

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50

Централното взе нещо да ОТКАЧА

Мнение от BOOKER » 08 Мар 2008, 23:12

Преди около седмица забелязах нещо ненормално,заключвам си колата и след секунда се отключва и само тва.Но днес работата стана по сериозна отключва и се заключва когато си поиска(без значение каде и поставям ключа ше взема най накрая и от зад да и го сложа).Ако на някой му се е случвало това моля да помага.

старши ентусиаст
Аватар

Re: Централното взе нещо да ОТКАЧА

Мнение от tsb_bg » 08 Мар 2008, 23:31

BOOKER написа:Преди около седмица забелязах нещо ненормално,заключвам си колата и след секунда се отключва и само тва.Но днес работата стана по сериозна отключва и се заключва когато си поиска(без значение каде и поставям ключа ше взема най накрая и от зад да и го сложа).Ако на някой му се е случвало това моля да помага.

Не става ясно каква ти е алармата (оригинална или не) но първо провери бутоните на вратите/капаците. Ако някой се е бъгнал, алармата отчита отворена врата/капак и се отключва

кандидат ентусиаст
Аватар
Е36 325 М50
Е30 320 М50

Мнение от BOOKER » 08 Мар 2008, 23:38

Извинявам се,но забравих да спомена че нямам аларма

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 08 Мар 2008, 23:41

прекъснат кабел в снопа ня някоя от водещите ключалки - предни врати ,багажник ... почни от багажника ,там където преминава снопа към купето

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 09 Мар 2008, 0:16

BOOKER написа:Преди около седмица забелязах нещо ненормално,заключвам си колата и след секунда се отключва и само тва.Но днес работата стана по сериозна отключва и се заключва когато си поиска(без значение каде и поставям ключа ше взема най накрая и от зад да и го сложа).Ако на някой му се е случвало това моля да помага.

Купето ми като почна да прави така се оказаха износени машинки на централното заключване. Дори само едната да има проблем почва да шашка всичко. Писал съм подробно, пробвай с търсачката.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от me4ka80 » 09 Мар 2008, 0:48

Колега и моето взе да откача и доста често взех даси намирам колицата отключена но все си мисля че проблема е от бутона на ключа,много е чубствителен и си мисля чее от него или само се успокоявам :confused:
ЧОВЕК СЕ ОТНАСЯ С КОЛАТА СИ ТАКА,КАТО СЕ ОТНАСЯ И СЪС СЕБЕ СИ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 320I
Мечтае да кара: BMW e92 M3

Мнение от Herman » 09 Мар 2008, 1:52

Leon написа:

Купето ми като почна да прави така се оказаха износени машинки на централното заключване. Дори само едната да има проблем почва да шашка всичко. Писал съм подробно, пробвай с търсачката.

мда и при мене беше така но като смазах малко с WD-то механизма и се оправиха нещата ... ;)
Последна промяна Herman на 09 Мар 2008, 12:54, променена общо 1 път
Изображение
Изображение
///М - The Most Powerfull Letter In The World
Аз не карам бързо, просто летя бавно ....

кандидат ентусиаст
Аватар
Е36 325 М50
Е30 320 М50

Мнение от BOOKER » 09 Мар 2008, 10:04

Herman написа:
Leon написа:

мда и при мене беше така но като смазах малко с WD-то се оправиха нещата ... ;)

Кво смаза бе човек :roll:

Назад към E36