Централното взе нещо да ОТКАЧА
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- BOOKER
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50
Централното взе нещо да ОТКАЧА
Преди около седмица забелязах нещо ненормално,заключвам си колата и след секунда се отключва и само тва.Но днес работата стана по сериозна отключва и се заключва когато си поиска(без значение каде и поставям ключа ше взема най накрая и от зад да и го сложа).Ако на някой му се е случвало това моля да помага.
Re: Централното взе нещо да ОТКАЧА
BOOKER написа:Преди около седмица забелязах нещо ненормално,заключвам си колата и след секунда се отключва и само тва.Но днес работата стана по сериозна отключва и се заключва когато си поиска(без значение каде и поставям ключа ше взема най накрая и от зад да и го сложа).Ако на някой му се е случвало това моля да помага.
Не става ясно каква ти е алармата (оригинална или не) но първо провери бутоните на вратите/капаците. Ако някой се е бъгнал, алармата отчита отворена врата/капак и се отключва
- BOOKER
- кандидат ентусиаст
-
Е36 325 М50
Е30 320 М50
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
прекъснат кабел в снопа ня някоя от водещите ключалки - предни врати ,багажник ... почни от багажника ,там където преминава снопа към купето
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
BOOKER написа:Преди около седмица забелязах нещо ненормално,заключвам си колата и след секунда се отключва и само тва.Но днес работата стана по сериозна отключва и се заключва когато си поиска(без значение каде и поставям ключа ше взема най накрая и от зад да и го сложа).Ако на някой му се е случвало това моля да помага.
Купето ми като почна да прави така се оказаха износени машинки на централното заключване. Дори само едната да има проблем почва да шашка всичко. Писал съм подробно, пробвай с търсачката.
Never mistake motion for action...
- Herman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320I
- Мечтае да кара: BMW e92 M3
Leon написа:BOOKER написа:Преди около седмица забелязах нещо ненормално,заключвам си колата и след секунда се отключва и само тва.Но днес работата стана по сериозна отключва и се заключва когато си поиска(без значение каде и поставям ключа ше взема най накрая и от зад да и го сложа).Ако на някой му се е случвало това моля да помага.
Купето ми като почна да прави така се оказаха износени машинки на централното заключване. Дори само едната да има проблем почва да шашка всичко. Писал съм подробно, пробвай с търсачката.
мда и при мене беше така но като смазах малко с WD-то механизма и се оправиха нещата ...

Последна промяна Herman на 09 Мар 2008, 12:54, променена общо 1 път
- BOOKER
- кандидат ентусиаст
-
Е36 325 М50
Е30 320 М50
Herman написа:Leon написа:BOOKER написа:Преди около седмица забелязах нещо ненормално,заключвам си колата и след секунда се отключва и само тва.Но днес работата стана по сериозна отключва и се заключва когато си поиска(без значение каде и поставям ключа ше взема най накрая и от зад да и го сложа).Ако на някой му се е случвало това моля да помага.
мда и при мене беше така но като смазах малко с WD-то се оправиха нещата ...
Кво смаза бе човек

8 мнения
• Страница 1 от 1