Така ли трябва да бъде
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Така ли трябва да бъде
Като сваля капачката на маслото започва да прекъсва и да работи неравномерно. Излиза и малко масло под формата на спрей. Мени си оборотите с към 300 на място. Също така като си сложих ръката на отвора се усеща как смуче навътре. Оглеждах за разръфани маркучи и няма никъде. Двигателя е М42
Re: Така ли трябва да бъде
Мдааа,така трябва да бъде,не се притеснявай това е критерий за добра работа на двигателя.
- BOOKER
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50
Re: Така ли трябва да бъде
Шарампоя написа:Мдааа,така трябва да бъде,не се притеснявай това е критерий за добра работа на двигателя.

- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Бе тя и мойта може да ги мърда не от това от къде да знам. Характерното е че прекъсва мамата си трака. Ма след като така трябва да е значи супер.
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Винаги ми е било интересно когато някой каже, че не е нормално да пръска масло при отворена капачка.
Естественно, че трябва...нали двигатела работи => помпата хвърля масло по коляновиа вал и от там идват пръските.Ако не пръска масло значи има проблем да речеме с маслената помпа.Относно оборотите имам две бмв-та различни модели и двете не менят обороти на отворена капачка.

- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
точно така трябва да се тормози и да иска да гасне като му отвориш капачката на маслото, тва че не духа а дърпа тря те радва начи моторчето ти е здраво , остава само да си го поддържаш за да те слуша
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
9 мнения
• Страница 1 от 1