Адски изнервящо!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Адски изнервящо!!
При шофиране без газ на 1ва с 5 километра в час(в задръстване
), колата се движи неравномерно на тласаци,нормално ли е за 316ките?(за смяна съм на повдигачи,вал и т.н. цялата му там гнусна история на М40)

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Мойта правеше същото, подобри се със смяна на свещите... сега го прави само на втора чат-пат с под 1000 оборота...

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Мани ти на равен, на първа и по сериозно нанагорнище си пълзи без газ...все си мисля, че като е на втора, не и стига сечението на тоя маркуч на моторчето за празния ход и не поема достатъчно въздух...ма знае ли човек, може и нещо да не е баш както трябва...

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
на първа и на втора си поддържа еднакви обороти около 800-900 без да и даваш газ, и на трета съм го пробвал и там става без тласъци. Ако е читава колата не трябва да приърпва според мен
the project is ready....

stilkoood написа:Ако движението е с 800 - 900 оборота... НО, ако се опитваш да обираш със спирачката и да падаш на още по ниски обороти от тези без да изключваш от скорост...??? Няма начин да не предръпне!
идеята е без да бараш спирачката,пуснал си автомобила на 3 метра пред теб и само леко пипаш газта като се получи по-голяма "дупка".Пак подчертавам не тресе от загуба на мощност, а на тласъци (един вид все едно си с квадратни гуми)
12 мнения
• Страница 1 от 1