въпрос за е36 320 комби
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- иво илиев1
- Потребител
-
- Кара: Bmw
въпрос за е36 320 комби
искам да си купя е36 320 комби,моля който има впечатления да сподели какво най вече трябва да гледам при покупка(слаби места) мерси предварително
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Виж важните теми в раздел е36.Ще добиеш обща представа за колата!Конкретно за 320 мисля, че няма да намериш информация.Всяка подобна тема се върти около харченето или се сравняват два или повече двигатела.Пиши в търсачката 320i и изчети възможно най-много теми за да си направиш сам сметка.
Иначе мога да ти кажа, че колата е кола и тя се чупи колкото и неприятно да е.Има си плюсове, но също и минуси.Зависи как е поддържана и как ти ще я поддържаш.
Иначе мога да ти кажа, че колата е кола и тя се чупи колкото и неприятно да е.Има си плюсове, но също и минуси.Зависи как е поддържана и как ти ще я поддържаш.
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Re: въпрос за е36 320 комби
иво илиев1 написа:искам да си купя е36 320 комби,моля който има впечатления да сподели какво най вече трябва да гледам при покупка(слаби места) мерси предварително
Ами много добър избор аз карам почти година точно такова. Няма някакви конкретни болести по комбитата затова най добре вземи колега ,който кара бмв и оглеждайте и проверявайте всичко дали работи ,диагностика в хубав сервиз(по възможност на бмв),не прави компромиси с нищо защото после ще ти излезе солено.Общо взето това е което ще ти каже всеки.
Избора на кола е 10% гледане и проверяване и 90% късмет.
Успех.
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
колега, харесай някоя баварка, покарай я, ако ти хареса я вземаъ-просто всичко е късмет ако го имаш-добре ако не зле защото в днешно време така ги маскират тия коли че може и последният кенеф да ти пробутат за перфектната кола!!!
- иво илиев1
- Потребител
-
- Кара: Bmw
дднес ходих до дупница ама комбита само 3бр и това е
харесах една на горубляне с газ инж. лошото е че няма никакъв избор а аз искам комби
харесах една на горубляне с газ инж. лошото е че няма никакъв избор а аз искам комби
8 мнения
• Страница 1 от 1