Боядисване врата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- samsurnik
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 комби
Боядисване врата
имам 318 ис и някой е одрал лявата врата и я минах не щета и от булинс ми казаха че ще ми се обадят да ми кажат колко пари ще ми изплатят за пребоядисване, а ми казаха да отивам да си оправям колата където искам пък като са готови щели да ми звъннат дами дадат парите по тяхна оценка та се питам може ли някой да ми каже колко долу горе ще ми изплатят за да знам каде да карам колата за боядисване на вратата да не стане така да дам повече пари отколкото ще ми изплатят? благодаря предварително
колега много зависи коя година е колата и на каква стойност е застрахована на мен ми е бяха нашарели цялата дясна страна със спей и от бул инс ми изплатиха 450 лева в това влизаше боядисване на преден калник,врата,заден калник,почистване на стоп заден,смяна на дръжката на врата с нова.На мен целия мастраф ми легна 60лв. само го почистих спрея и другите пари ми останаха за бензин
.Според мен изчакаи оценката виж колко ще ти платят и тогава реши каде ще си правиш колата.Аз чаках точно 3 дена и ми се обадиха.

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
80 кинта +/- 10, минимум 2 седмици. и после трябва да ходишщ да показваш че е оправена.
защо не избра техен сервиз ? от експертна оценка няма как да си на далавера освен в ущърб на колата
техния сервиз отиваш, оставяш, след това си я взимаш и си готов, никакво показване никакви пари. ако има забележки можеш да се оплачеш, но има сервизи с име. понеже на ДЗИ знам списъка и вероятно е подобен ако не и същия, ЕВЕЛ и ИТОМИКС са добри, особено първите
та ако още можеш горещо те съветвам да смениш на техен сервиз безмислената експертна оценка. при ДЗИ е до 13 годишна кола
защо не избра техен сервиз ? от експертна оценка няма как да си на далавера освен в ущърб на колата
техния сервиз отиваш, оставяш, след това си я взимаш и си готов, никакво показване никакви пари. ако има забележки можеш да се оплачеш, но има сервизи с име. понеже на ДЗИ знам списъка и вероятно е подобен ако не и същия, ЕВЕЛ и ИТОМИКС са добри, особено първите

та ако още можеш горещо те съветвам да смениш на техен сервиз безмислената експертна оценка. при ДЗИ е до 13 годишна кола
5 мнения
• Страница 1 от 1