Къде са тези пусти накрайници?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
Къде са тези пусти накрайници?
Познат ми каза, че е хубаво да се сменят на 20 000 км. пустите предни накрайници. Не разбиртам много по колите, нали ми е първата и реших да се допитам, може ли един линк към тях от realoem.com, много ще съм благодарен.
Re: Къде са тези пусти накрайници?
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CA91&mospid=47437&btnr=31_0242&hg=31&fg=05
номер 9 късите шарнири, и по-рядко дългите номер3 или
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CA91&mospid=47437&btnr=31_0267&hg=31&fg=10
Биелетите на успокоителната щанга
Ма що пък на 20000 км.
карай докато не се разбият.
а и
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CA91&mospid=47437&btnr=32_0630&hg=32&fg=25
каси-дълги накрайници на кормилните щанги 5,7 и 6,8
Незнам за кво ти е казал 4е трябва да смениш
номер 9 късите шарнири, и по-рядко дългите номер3 или
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CA91&mospid=47437&btnr=31_0267&hg=31&fg=10
Биелетите на успокоителната щанга
Ма що пък на 20000 км.

а и
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CA91&mospid=47437&btnr=32_0630&hg=32&fg=25
каси-дълги накрайници на кормилните щанги 5,7 и 6,8
Незнам за кво ти е казал 4е трябва да смениш
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Братле, карай до строшване, и при мен тропа-лопа ама не са дошли частите още, а знаеш ли как включвам скоростите - с магия, вече съм врачка, резултат не карам и чакам.
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- nsbob
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i
Малко офтопик, но по темата все пак
За по евтино, сигурно е по евтино с рециклиране, но какъв е крайният резултат? В смисъл никога до сега не съм прибягвал до тази опция за рециклиране и ми е интересно какво е меннието на хора, които са го правили:
колко по евтино е?
найстина ли е по качествено?
Колко време издържат рециклираните части? и тн.

За по евтино, сигурно е по евтино с рециклиране, но какъв е крайният резултат? В смисъл никога до сега не съм прибягвал до тази опция за рециклиране и ми е интересно какво е меннието на хора, които са го правили:
колко по евтино е?
найстина ли е по качествено?
Колко време издържат рециклираните части? и тн.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- indianeca
- младши ентусиаст
-
Ами знам ли? Не чувам да тропа или нещо такова, понякога например на легнал полицай само се чува нещо като прискърцване, притъркване не мога да го обесня звука много-много добре...
- robert1975
- младши ентусиаст
-
Alexi написа:с чука му начукваш малко дъното да уплътни да не хлопа ,даже няма нужда да го смъкваш и си ти

BMW-маниак

. Я си карай колата... Щом не ти чука и трака, не ги пипай, че може след смяната съвсем да ти се разтрака!!!indianeca написа:Ами знам ли? Не чувам да тропа или нещо такова, понякога например на легнал полицай само се чува нещо като прискърцване, притъркване не мога да го обесня звука много-много добре...

Наздраве !!!
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
колега аз на скоро ги смених. сам ще разбереш кога са за смяна, не е никак приятно металическото чукане и тропане като се разбият. чак тогава се сменят а след колко километри ще е това зависи каде и как си караш колата... 

- keith_flint69
- кандидат ентусиаст
-
Аз ги смених онзи ден на мойто всичките - бяха много зян, обаче да ви кажа разликата не е особенно голяма - това му е хубавото на БМВ-то, че и да е разбито не се усеща почти.
А по темата - мисля, че накрайници са само тези на рейката - другото са къси и дълги шарнири на носача и малък на биалетката.
А по темата - мисля, че накрайници са само тези на рейката - другото са къси и дълги шарнири на носача и малък на биалетката.
- aisikterix
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: самолет с педали
- Детайли за колата: BMW E 36 coupe 316i M43
В казанлък един бивш военен рециклира накрайници и то доста успешно и твърде евтинко .На астрата ги правих при него неше сполучливо.Бакшишите вече забравиха за магазините .щом те се натискат при него значи е добре .Само незнам дали прави на БМВ и мисля да ида тия дни да разбера и ако прави веднага свалям всички и ги нося да ми ги направи.
13 мнения
• Страница 1 от 1