Масло на ск. кутия
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- BOOKER
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50
Масло на ск. кутия
Скоро си проверих маслото на ск. кутия и ми се видя малко редичко.Ако някои е сменял и е на ясно с нещата,нека сподели с мен дали тва е нормално.А иначе на цвят е червено.Имам съмнения че педалите от автокъщата от кадето взех колата са доляли квото са имали.Дано не е така.
Re: Масло на ск. кутия
BOOKER написа:Скоро си проверих маслото на ск. кутия и ми се видя малко редичко.Ако някои е сменял и е на ясно с нещата,нека сподели с мен дали тва е нормално.А иначе на цвят е червено.Имам съмнения че педалите от автокъщата от кадето взех колата са доляли квото са имали.Дано не е така.
Маслото си е такова,червено ATF

- Andronoff
- триногата
-
GVT написа:BOOKER написа:Скоро си проверих маслото на ск. кутия и ми се видя малко редичко.Ако някои е сменял и е на ясно с нещата,нека сподели с мен дали тва е нормално.А иначе на цвят е червено.Имам съмнения че педалите от автокъщата от кадето взех колата са доляли квото са имали.Дано не е така.

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- BOOKER
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50
Andronoff написа:GVT написа:BOOKER написа:Скоро си проверих маслото на ск. кутия и ми се видя малко редичко.Ако някои е сменял и е на ясно с нещата,нека сподели с мен дали тва е нормално.А иначе на цвят е червено.Имам съмнения че педалите от автокъщата от кадето взех колата са доляли квото са имали.Дано не е така.
БЛАГОДАРСКО!!!
4 мнения
• Страница 1 от 1