Съединителя умря - Р.И.П.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Съединителя умря - Р.И.П.
Ха-ха имам същата тема в е30, когато бях с е30ската. Явно на съединителите в мойте коли не им върви.
Само, че този път проблема е от друго естество. Онази вечер направих зверски бърнаут (на съединител, вие на какво си помислихте?
) и миришеше поне 30 мин на умрели катерици в колата. Както и да е. Това мина, скоростите се превключват нормално, не съм забелязал да буксува, НО вече като си карам нормално, повече от 2,5к рпм не съм вдигал, след 15 мин. каране и като спра на някой светофар ме настига неприятната миризма на съединител и определено е от моята кола, явно е тръгнал да си ходи, ако не си е заминал вече де. Имам два въпроса:
Колко време ще изкара?
Колко струва нов + смяна за 318иС `95 набор?
п.с. тотален оффтопик, ама пак ме спряха тъпите КАТ-аджии
Само, че този път проблема е от друго естество. Онази вечер направих зверски бърнаут (на съединител, вие на какво си помислихте?

п.с. тотален оффтопик, ама пак ме спряха тъпите КАТ-аджии

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
За печката беше 220лв - цял комплект LUK. Смяната можеш и сам да я направиш, трябва ти канал, търпение и още един човек. Извършва се за ~3 часа.

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
напрао да ти я кара и я спретвай за бързо
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- KickingKing
- ентусиаст
-
Сваляне ск. кутия? Или се лъжа?err0r написа:За печката беше 220лв - цял комплект LUK. Смяната можеш и сам да я направиш, трябва ти канал, търпение и още един човек. Извършва се за ~3 часа.
Вичо батка това е щото е много мощна.. Сложи съединител от М3 направо

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- KickingKing
- ентусиаст
-
err0r написа:Смяната можеш и сам да я направиш, трябва ....
err0r написа:Дам, сваляне на кардана и скоростите. Затова ти е нужен и 2-ри човек, че после качването е зор
Ти май не знаеш с кой говориш. А тежко той мое да носи, не си ли виждал жена му кви ги вади

Абе по-добре си отиди да ти го сменят на сервиз нема кво се занимаваш сам...

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
KickingKing написа:Сваляне ск. кутия? Или се лъжа?err0r написа:За печката беше 220лв - цял комплект LUK. Смяната можеш и сам да я направиш, трябва ти канал, търпение и още един човек. Извършва се за ~3 часа.
Вичо батка това е щото е много мощна.. Сложи съединител от М3 направо
кое и е мощното, като неможе да завърти гуми, ти на това мощност ли му викаш?

ако е 220лв. си е перфектно

ще видим в сервиза какво ще кажат и колко пари ще искат

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
смъкването на кутията не е за всеки недейте го заблуждава че е лесно .. ще му трябват канал ,специализирани инструменти като пневматичен гайковерт с дълго рамо и 2 камъка дето са по 10 лв единия - женски торксове както и магаре за кутията че ако падне ще и се е*е мамата
- BOOKER
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
Alexi написа:...
Прав си за всичко, но не е чак толкова плашещо... Магаре не ти трябва... ако сте 2-ма души отдолу ще се справите. Даже по някое време можеш да я увисиш на разпънката, дето е отдолу и да си починеш ако са ти овиснали ръцете...

Да не отварям нова тема, наскоро грабнах 318ти, съединител комплекта е 320лв на Sachs, понеже досега само добри впечатления от тях.
Какво ме притеснява.
Не усещам самото приплъзване. На Форда ми се усещаше ясно, че не зацепва и пак тресеше.
БМВ-то сутрин като тръгвам е перфектно, но след 30 мин в трафик не мога да тръгвам на първа. Тресе ужасно от задника й. Така и така съм решил да сменям съединителя, но възможно ли е да има проблем в дифа.
Т.е. ако не е само съединителя, какво още може да е?
Не видях карета по кардана.
Ако дифа сдава багажа, ще се усеща в движение, не само при тръгване на първа, нали?
Я споделете малко БМВ опит, че задното предаване ми е новост
Какво ме притеснява.
Не усещам самото приплъзване. На Форда ми се усещаше ясно, че не зацепва и пак тресеше.
БМВ-то сутрин като тръгвам е перфектно, но след 30 мин в трафик не мога да тръгвам на първа. Тресе ужасно от задника й. Така и така съм решил да сменям съединителя, но възможно ли е да има проблем в дифа.
Ако дифа сдава багажа, ще се усеща в движение, не само при тръгване на първа, нали?

liloff написа:Да не отварям нова тема, наскоро грабнах 318ти, съединител комплекта е 320лв на Sachs, понеже досега само добри впечатления от тях.
Какво ме притеснява.
и аз съм имал таквоа странно тресене на задницата, но не съм обръщал сериозно внимание ? на какво се дължи наистина ?
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2