Моля за помощ при покупка на Е36 320.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Lambo_Rambo
- Потребител
-
Моля за помощ при покупка на Е36 320.
Здравейте!
Реших да си купя БМВ Е36 320. Колата ще се ползва само за удоволствие няма да е за всекидневна употреба. Търся си някоя Е36-ца колкото се може по добре запазена като механика и по-малко като интериор и екстри. За сега съм се ориентирал към 320i E36 Coupe - M50B20.
Но започнах да се се колебая дали да е с Ванус или не.
Прочетох доста теми като гледам ремонта само на Вануса варира от пълна смяна 1200лв
до смяна на няколко чарка от по новите ванус-и.
Как мислите ще мога ли да купя някое прилично купе до 5000лв?
за сега имам едно предложение :
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
Всяка помощ е добре дошла и след
добре отишла 
Реших да си купя БМВ Е36 320. Колата ще се ползва само за удоволствие няма да е за всекидневна употреба. Търся си някоя Е36-ца колкото се може по добре запазена като механика и по-малко като интериор и екстри. За сега съм се ориентирал към 320i E36 Coupe - M50B20.
Но започнах да се се колебая дали да е с Ванус или не.
Прочетох доста теми като гледам ремонта само на Вануса варира от пълна смяна 1200лв

Как мислите ще мога ли да купя някое прилично купе до 5000лв?
за сега имам едно предложение :
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
Всяка помощ е добре дошла и след

- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
ако е за удоволствие - вземи си 325. Даже гледах в мобиле-бг една учудващо евтина 325-ца за 4600 в Хасково а изглеждаше доста прилично.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
betona написа:ако е за удоволствие - вземи си 325. Даже гледах в мобиле-бг една учудващо евтина 325-ца за 4600 в Хасково а изглеждаше доста прилично.
Имаше я и тук дажен а 3600 ама да не казвам за състоянието

Аз лично те съветвам да не купуваш с джанти тунинги и глупости ,а гледай да е в перфекнто оригинално състояние ... Защото 80% от колите с тунинги и тн само на тва наблягат ,а дето се вика едни ремъци не са сменени

I'm slowly drifting

- Lambo_Rambo
- Потребител
-
DirtySouth написа:betona написа:ако е за удоволствие - вземи си 325. Даже гледах в мобиле-бг една учудващо евтина 325-ца за 4600 в Хасково а изглеждаше доста прилично.
Имаше я и тук дажен а 3600 ама да не казвам за състоянието
Аз лично те съветвам да не купуваш с джанти тунинги и глупости ,а гледай да е в перфекнто оригинално състояние ... Защото 80% от колите с тунинги и тн само на тва наблягат ,а дето се вика едни ремъци не са сменени
Да 100% искам да си е както е излязла от завода по възможност без газови спортни окачвания и т.н. Даже да не е обслужена е по-добре, поне знам какво ще се смени и как е сменено. Най-добрия вариант ако предишния собственик се окаже ЧОВЕК и си каже какво и има за смяна и какво и е ок.
Видях е тази 325-ца цената е повече от добра стига да е читава. За жалост няма възможност да се разходя до там само заради нея. Някой случайно да я знае тази 325-ца:
http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11202312400780163&f1=details
И все пак M50B20 мотора има потенциал за доработка ? Не е ли по добре да инвестирам разликата между 320 и 325 в доработки и ремонт на M50B20?
- Strabex
- младши ентусиаст
-
- Кара: '09 E60 535d
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- Andronoff
- триногата
-
И аз имам една за продан
Само дето за 5к няма да я дам
А и колега, ти карал ли си 20-ка с ванос и без ванос, че според теб има някаква кой знае каква осезаема разлика?
А и ти още не си я купил, че почна да мислиш колко ще дадеш за ремонт на ваноса
И същевременно си приготвил 5к.. ми не става така братче, хубавото струва пари, но се качваш и караш, а евтиното - качваш се, караш, слизаш, правиш, правиш, правиш, караш, правиш, правиш....
Осъзнайте най-накрая, че цените на е36 не са паднали, тия дето ся ги продават за 3-4 к са трошки, затуй парите им са толкоз, хубава е36 за 4к няма да намериш.

Само дето за 5к няма да я дам

А и колега, ти карал ли си 20-ка с ванос и без ванос, че според теб има някаква кой знае каква осезаема разлика?
А и ти още не си я купил, че почна да мислиш колко ще дадеш за ремонт на ваноса

И същевременно си приготвил 5к.. ми не става така братче, хубавото струва пари, но се качваш и караш, а евтиното - качваш се, караш, слизаш, правиш, правиш, правиш, караш, правиш, правиш....
Осъзнайте най-накрая, че цените на е36 не са паднали, тия дето ся ги продават за 3-4 к са трошки, затуй парите им са толкоз, хубава е36 за 4к няма да намериш.
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Lambo_Rambo написа:...
Момчетата ти казаха - най-добрия вариант е 325. Лошото е, че за тези пари няма да намериш ЧИТАВА.
За тази Хасковската - сменяван салон и волан ОЧЕВИДНО, гумите са регенерат някакъв...

Така, че се ориентирай към м50б20

Ако те интересува разхода - без ваноса хапва повечко

Гледай да ИМА спортно окачване, това хич не е минус за това както ти искаш да експлоатираш колата

УСПЕХ

- Lambo_Rambo
- Потребител
-
SummonedToDIe написа:Lambo_Rambo написа:...
Момчетата ти казаха - най-добрия вариант е 325. Лошото е, че за тези пари няма да намериш ЧИТАВА.
За тази Хасковската - сменяван салон и волан ОЧЕВИДНО, гумите са регенерат някакъв...![]()
Така, че се ориентирай към м50б20Ваноса се монтира след 09.1992г, така че харесаш ли някоя след това няма как да го няма
![]()
Ако те интересува разхода - без ваноса хапва повечко
Гледай да ИМА спортно окачване, това хич не е минус за това както ти искаш да експлоатираш колата
УСПЕХ
Благодаря за мненията!
Принципно колата ще е колкото за кеф от шофирането толкова и за удоволствието да я стягам. Разбрах че без Вануса лапа повече но май си е проблемен на повечко км. Ще трябва да се мисли още ще се оглеждам пък дано изкочи нещоо. Спортното окачване е добро но предполага още по-жестока употреба на колата

- Lambo_Rambo
- Потребител
-
Тъкмо се върнах от обиколка на автосалоните из Варна. Е много зле са колите тука 1 на 100 е като хората.
Намерих една 320 от 90-та година мисля че E30 е купето доста запазена на 110к
борд и т.н.
Екстрите не ме интересуват по принцип. Интересуваме двигателя който е вътре дали си струва и има ли потенциал?
Намерих една 320 от 90-та година мисля че E30 е купето доста запазена на 110к

Екстрите не ме интересуват по принцип. Интересуваме двигателя който е вътре дали си струва и има ли потенциал?
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
ако нямаш претенции към модификацията,има един колега,който продава 320 комбинацийка и е много слънчево...сиво на цвят,софианче
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Колега виж това:
http://www.autohop.bg/cars-8470-BMW-1996.html
парите са множко, ама колата е правена с едничката цел да се ползва за забавление, пък и в сряда собственика смени окачването и като я погледнах отдолу
се едно е нова
http://www.autohop.bg/cars-8470-BMW-1996.html
парите са множко, ама колата е правена с едничката цел да се ползва за забавление, пък и в сряда собственика смени окачването и като я погледнах отдолу

От тогава русото не е на мода.
- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
Сори за офф-топика малко ама как тази 325 в мобиле а е 4600лв - перфектна и нов внос ? като само акциза ти е около 4000 ка та
, не бива да се вярва на подобни обяви , аз докато си намеря читава 325 ца 9 планини и морета пребродих .

Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2