имам проблем с шофьорската врата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
имам проблем с шофьорската врата
Снощи беше ок.Тая сутрин отивам да я отварям и отвънка неще.Минах отдясно и я отворих отвътре и ок.Ама отвън не иска.Не се усеща никакво затруднение ,просто не ще.
- zodiak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36/e39
- Мечтае да кара: през просото
Аз имам същия проблем.
Частично разрешен след като почистих колкото можах бравата от клеясали прахоляци и тем подобни. Сега се отваря, но с побутване на вътре, за да освободи палчето.
Не знам каква е точно причината, но не ми е и останало време да задълбая в проблема.
Иначе, комплект дръжка до брава и ще се оправи, ама може и само почистване да трябва. Надявам се да е това щото не ми се дават пари и за брава, че боя има да се оправя, и кормилна рейка и .... горката ми колица. ще потрае още седмица две надявам се...
Частично разрешен след като почистих колкото можах бравата от клеясали прахоляци и тем подобни. Сега се отваря, но с побутване на вътре, за да освободи палчето.
Не знам каква е точно причината, но не ми е и останало време да задълбая в проблема.
Иначе, комплект дръжка до брава и ще се оправи, ама може и само почистване да трябва. Надявам се да е това щото не ми се дават пари и за брава, че боя има да се оправя, и кормилна рейка и .... горката ми колица. ще потрае още седмица две надявам се...

Чрез светло пиво, към светло бъдеще
Пробвай на отворена врата да провериш дали ти се движи свободно механизмът за затваряне...възможно е да няма никаква смазка там и движението да е затруднено...ако е от това сложи малко грес..(ама малко да не стане мазало че клеясва
)...другия вариант е да му сложиш графитна смазка-с нея няма такива проблеми..А възможно е и да са се натрупали боклуци там, както каза колегата....пробвай и дано да е от това проблема

- kluna_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Колега разглоби си вратата и виж механизма нещо да не се преебал или зацапал не е толкова трудно разглабянето само внимавай със фолиото, че то предпазва от влага и др.
При мен пък проблема е, че вратата май е увиснала и не може да се затваря нормално, а трябва със сила като на жигула...Някой да знае дали има някаква възможност за регулиране или нещо такова....мерси
При мен пък проблема е, че вратата май е увиснала и не може да се затваря нормално, а трябва със сила като на жигула...Някой да знае дали има някаква възможност за регулиране или нещо такова....мерси
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
по принцип се чупи рамото на механизма на дръжката, която отваря вратата, отвътре се отваря, но отвънка не. Решението: нова дръжка, сменя се за има няма половин час 

6 мнения
• Страница 1 от 1