Кои фарове са късите ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Кои фарове са късите ?

Мнение от alexand » 20 Фев 2008, 23:28

И кои дългите. В момента на къси ми светят вътрешните, но не ми се струва правилно. Как трябва да са по принцип ? Питам защото ми се струва много по-добре, чисто и просто на външен вид, когато светят външните. Все пак 80% от времето караме на къси. Гледах и другите .. ами външните им светят :evil:
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 20 Фев 2008, 23:30

външните (от към мигача) са късите светлини
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 20 Фев 2008, 23:31

Мамка му .. мога ли просто да разменя кабелите отзад ? :mhihi:
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

Потребител
Аватар

Мнение от COLD_FIRE » 20 Фев 2008, 23:32

Това е супер въпрос... до като съм гледал колата с пуснати фарове никога не ми е правило впечатление, явно защото ми светят от към мигачите... Може ли да е нещо от годината на производство??
Една кола може да те направи също толкова щастлив колкото и една жена... а ако е БМВ може и повече ;-)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 20 Фев 2008, 23:41

Външните са късите. Най-вероятно са ти разменени кабелите (за къси и дълги крушките са еднакви)

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 20 Фев 2008, 23:51

Ще ги барна утре и ще имам да черпя :D

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 21 Фев 2008, 21:43

:shock:

фаровете ти сток ли са или са тунинг ? Е несе ли усеща разлика като пусниш "дългите"
и при каране на "къси" нети ли светкат насрещадвижещите се?
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

Назад към E36