помогнете ми

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

помогнете ми

Мнение от Дидо.ком » 20 Фев 2008, 15:07

Здравейта колеги,аз сам нов във форума и веднага барзам да ви споделя един проблем с моята ''слабост'' /320и комби/. :D Изведнаж се оказа че не мога да си отворя багажника по никакав начин,нито с ключа нито с дистанционното на алармата. :shock: Всичко стана ей така изведнъж,вечерта я паркирам а на сутринта не мога да си отворя багажника.Веднага разхвърлях всечките кори от вътрешната страна,но по никакъв начин не можах да стигна до механизма,за да го отворя тоя багажник.Направо побеснях.Мисля че не е от алармата,защото при отключване тя след 10 сек. автоматично пак заключва колата /алармата си е на БМВ-оригиналната/.Мисля че нещо е станало с механизма.
Моля кажете ми как мога да го отворя това нещо.
:help:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 20 Фев 2008, 15:22

Колега първо добре дошъл :yes:

Ключалката на багажника е под кората на капака и първо трябва да я свалиш нея (не знам за кои кори казваш, че си ги разхвърлял)

Виж тази схема и долу-горе къде са щипките

Изображение

Самата брава е No 6 от долната схема и ткато осввободиш долния край на кората на капака, трябва да го отвориш от вътре като дръпнеш лостчето

Изображение

Успех :lol:

Потребител
Аватар

Мнение от Дидо.ком » 20 Фев 2008, 15:52

Благодаря ти за бързия отговор,колега. :) Но ако имаш схеми за комби ще сам ти по благодарен.А по въпроса за корите-не мога да махна точно тия които са в близост до механизма.Просто при затворено положение нямам достап до самите щипки на корите.И за това искам да отворя някакси багажника,но не се сещам как.Може би ми трябва спец по ключалки. :mhihi: Благодаря пак.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 20 Фев 2008, 16:10

Колега въведи VIN-а (последните 7 букви/цифри от номера на шасито) в полето на сайта от този линк и ще ти излязат точно частите за твоята кола

http://bmwfans.info/original/

Назад към E36