Гърне за животинката

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Гърне за животинката

Мнение от alexand » 17 Фев 2008, 14:13

Аз вече го сложих и питането е след дъжд качулка, но все пак. Казаха ми че има 2 варианта: немско ~250лв и полско 96лв. Предполагам че има и други, какви ? И какъв е варианта за подмяна на катализатор, защото колата утихна сериозно, но аз си знам че катализатора си дъни малко. Бил на едно със гърне и той. Колата е Е36М43 седан.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 17 Фев 2008, 15:50

е я кажи сега има ли по як звук как е :( или по по зле стана
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 17 Фев 2008, 16:30

Зависи. Не съм го слагал с цел звук :). Моето беше разпрано, изгнило и отзад беше откъсната изходящата тръба :mhihi: Звука беше супер готин :lol: Обаче колата беше грозна отзад, пък и не мога да понасям да карам с нещо разцепено. Сега е тихичка. Определено е по-добре. За да стане идеално трябва да сменя останалата част от системата, което не е наложително. Гърнето 96 пари, труда 25 - сервиза е Христов, на Карловско шосе в двора на Мототехника. Взеха ми ключа и после ми се обадиха да си я взема. Тая информация може би трябва да е в друга тема ..
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

Назад към E36