325и - оценка !!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
325и - оценка !!!
Здравейте колеги - миналта година си купих първата бавария и веднага скочих на 325и - 1993 година ноември . Има Ел.стъкла, Огледала, Схибидах, Централно, Аларма , Пълно каско до септември , борд. комп., и спортен салон . Колата си я бях мечтал отдавна и затова като я взех е обух в 17 ки джанти М повер и гордостта ми гумите - Нито Инво - сликове 225/17/45 ето малко инфо за тях (• Информация за гумата:
INVO е ултра високоскоростна гума с иновативна технология на протектора, която не позволява компромиси с доброто представяне и отличния контрол. Резултатът на дългогодишните разработки на екип от вискоквалифицирани специалисти на NITTO и многобройните тестове е INVO – едно произведение на изкуството с изключителни характеристики.
Специално разработената шарка на протектора допринася за ниски нива на шум, осигурява отличен комфорт и изключително добро сцепление на сухи и мокри настилки при високи скорости.
Страничните напречни канали намаляват неравномерното износване на протектора и осигуряват отлично сцепление на мокър път.
Вътрешната част на гумата увеличава контактната повърхност и осигурява намален спирачен път и стабилност при спиране.
Двата централни канала предотвратяват опасността от аквапланинг, като отвеждат водата извън контактната повърхност и осигуряват отлично представяне на мокри настилки.
Непрекъснатото вътрешно рамо осигурява стабилност при ускорение и къс спирачен път.
Иновативната технология на разположение на модулите в средната част на гумата намлява нивата на шум дори при високи скорости и създава изключителен комфорт при шофиране с гуми INVO.
Новата съставка силика, включена в състава на протектора, допринася за по-бавното му износване, по-добро представяне при ускорение и по-къс спирачен път.
Външната част на гумата е проектирана с широка контактна повърхност, за да осигури отличен контрол и управление при движение в завой.) гумите имат още 6 месеца гаранция и те с джантоците ми струваха само 3000+ лв. От там натъка смених 4 бубини , цялата предница на колата я дадох на сервиз и ко ли не и смениха - 700лв . Ново хидравлично масло , моторното е на 200 км ( Мобиле полу синтетика ) 4 нови диска + накладки + феродо за ръчната , задни амортисиори монро 2 броя , дразня се на малките неща и старият собственик беше сложил М3 емблема отзад махнах я и си поръчах от германия за 70 лв 325и да ми пише . Мерил съм компресия на двигателя отлична е , съердинител + монтаж - нов 500лв . , спортно гърне ( Не за 50 лв на мангалите
. Елегантно споилерче на багажника ( колата е седан ) , СД - Сони и взех . Абе гледам си я като мое детенце . Колата боята я пастирах и е ок , но по капака има от камъчета резки , пребоядисах праговете и огледалата , салона е с дамаска някаква и е ок нищо забележително и колата няма клима( това ме дразни ама какво да направя ) . Снимки на колата има в галерията ми , даже и приятелката ми купи нещо за колата ( ароматизатора куче и го кръсти Гошо
) .Първо си мислих да и слагам турбота , окачване и тем подобно, но ми излезе по добра оферта и смятам да я продам и да доплатя да си купя нещо по сериозно , не ме разбираите грешно де
тя колата и с 2.5 192 коня пак си е сериозна , ама има едно бебче с 12 цилиндра дето ми е грабнало окото сега . Кажете си мнението колко мога да искам на колата реално !!! - С тези гуми (на около 2500км са)и в перфектно техническо състояние. Имам още 4 гуми - стари са и не са добри и 4 лети джанти 15 ки . Ще съм благодарен за мненията ви .
INVO е ултра високоскоростна гума с иновативна технология на протектора, която не позволява компромиси с доброто представяне и отличния контрол. Резултатът на дългогодишните разработки на екип от вискоквалифицирани специалисти на NITTO и многобройните тестове е INVO – едно произведение на изкуството с изключителни характеристики.
Специално разработената шарка на протектора допринася за ниски нива на шум, осигурява отличен комфорт и изключително добро сцепление на сухи и мокри настилки при високи скорости.
Страничните напречни канали намаляват неравномерното износване на протектора и осигуряват отлично сцепление на мокър път.
Вътрешната част на гумата увеличава контактната повърхност и осигурява намален спирачен път и стабилност при спиране.
Двата централни канала предотвратяват опасността от аквапланинг, като отвеждат водата извън контактната повърхност и осигуряват отлично представяне на мокри настилки.
Непрекъснатото вътрешно рамо осигурява стабилност при ускорение и къс спирачен път.
Иновативната технология на разположение на модулите в средната част на гумата намлява нивата на шум дори при високи скорости и създава изключителен комфорт при шофиране с гуми INVO.
Новата съставка силика, включена в състава на протектора, допринася за по-бавното му износване, по-добро представяне при ускорение и по-къс спирачен път.
Външната част на гумата е проектирана с широка контактна повърхност, за да осигури отличен контрол и управление при движение в завой.) гумите имат още 6 месеца гаранция и те с джантоците ми струваха само 3000+ лв. От там натъка смених 4 бубини , цялата предница на колата я дадох на сервиз и ко ли не и смениха - 700лв . Ново хидравлично масло , моторното е на 200 км ( Мобиле полу синтетика ) 4 нови диска + накладки + феродо за ръчната , задни амортисиори монро 2 броя , дразня се на малките неща и старият собственик беше сложил М3 емблема отзад махнах я и си поръчах от германия за 70 лв 325и да ми пише . Мерил съм компресия на двигателя отлична е , съердинител + монтаж - нов 500лв . , спортно гърне ( Не за 50 лв на мангалите

Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Ами колко колко 7-8 макс, понеже викаш изпънатал пребоядисана, без необходими смяни които ще натискат бъдещия купувач. Това че е 93 и че няма клима ще подразни някой (подразни можже да е силно казано) но колата си е кола, има няма клима, нали джамовете се свалят. А според мен не е редно да си мислиш че като си я стягал и си правил ремонти това ще покачи цената, в нашата държавица нали се сешташ че секи търси евтинджос пък после тебе ше кълне че си му я продал такава. Общо взето няма угода на никой. Колата е яка, късмет ти желая.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
И аз се дразня, че поддържаните коли не държат добра цена. Направо съм побеснял. Имам седан 316 .. ама перфектен, още няма 160,000км, с клима, който ми излезе 6 бона със смяна на всички консумативи, смених гърне за 120 сребърника и с това заспа. Както каза колегата .. 7-8, но според мен 7 е малко. Братле, ако никой не я иска си я карай !
Познаваш си я, поддържал си я, притеснявал си се... Ние не ценим хубавото, а евтиното - тъпо, но е така.

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Не очаквай ние да ти оценим колата..тя си е твоя,ти знаеш колко ти е струвала тя на теб,колко пари и любов си вложил за да я стегнеш и с какъв мерак си я купил...ако не можеш сам да се ориентираш,най-малко ние ще ти помогнем .. аз лично моята кола за под 10-11хил няма да я дам 

- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
8k за кола в която съм вложил към 12к
гадно ама явно в България трябва да си вземеш таралясник за 3000 лв и да се утрепеш някъде защото е разбит отвсякъде е по- удачно отколкото да платиш повече и да си вземеш нещо перфектно 

Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
колега по едно време се продаваше перфектна 25-ца за 8 к, та тая същата седя сигурно поне 3 месеца и не се продаде, после не знам какво стана, но според мен 25-ца за по-малко от 10к не трябва да се продава, ама никой не ще да дава толкова пари за кола 93, при полоцение че може да си вземе дрънголник 2000 год за тея пари, всичко зависи от куповача, ако си търси такава кола може и да и вземеш добри пари, много е относително
успех с дванайсетака

успех с дванайсетака

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Доста хора са в голяма грешка според мен. Колата е като храната , баровете и жените. Даваш пари за да ти е кеф а не да натрупваш суми и да чакаш да ги връщаш някой ден. С това инвеститорско мислене по добре се ориентирайте към недвижимите имоти 

- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Много си прав колега.Колата я гледах и ми хареса,но едно нещо струва толкова за колкото се продава,а не колкото си вложил в него,иначе ще са скъпи старите коли,а не новите,нали?vitamincpp написа:Доста хора са в голяма грешка според мен. Колата е като храната , баровете и жените. Даваш пари за да ти е кеф а не да натрупваш суми и да чакаш да ги връщаш някой ден. С това инвеститорско мислене по добре се ориентирайте към недвижимите имоти

Най-добре си я карай kapitanat,няма да и вземеш парите...
- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
93 година си е 15 годишна кола и няма как да е перфектна
кошница си е без да я гледам ,предпочитам ако ще е "дрънголник" да е 2000 година ... 7-8к и то с голям зор ще я продадеш

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Колега, какъв е тоя салон(Рекаро е, виждам, но средите от какъв материал са?)
Аз мойта "кочина" явно ще си я карам, че никой няма да я оцени както ти казаха и останалите. На мен ми е болест колата и продължавам да влагам в нея, а колко ми струва
Карай си я да не ти пука, екстра е! Само да не беше бяла
Аз мойта "кочина" явно ще си я карам, че никой няма да я оцени както ти казаха и останалите. На мен ми е болест колата и продължавам да влагам в нея, а колко ми струва

Карай си я да не ти пука, екстра е! Само да не беше бяла

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Дам...бяло за БМВ е някакси не на място...виж черно...(приятелката ми издава звука "мррр" в момента,че много са и на сърце тия черните БМВта
)

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- X5_criminal
- Потребител
-
На човека толкова му трябват толкова и търси . Но това с инвестицията не го разбирам още като купиш колата трябва да ти е ясно че вече не можеш да й земеш парите . Но каквато и да е трудно се намира кола с такъв мотор която е гледана
Успех с продажбата.

Всичко е фантазия
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Archangel написа:Дам...бяло за БМВ е някакси не на място...
koyota написа: Само да не беше бяла
Е дее...нещо против бялото ли?

- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
///MapTo написа:Archangel написа:Дам...бяло за БМВ е някакси не на място...koyota написа: Само да не беше бяла
Е дее...нещо против бялото ли?
То твойто е друго бяло

По темата, колега най-добре си я карай, защото няма да успееш да й вземеш парите, аз поне така съм решил за мойта

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;