Много важен въпрос
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Много важен въпрос
Здравейте, аз като новобранка сигурно пак ще се изцепя, но в момента се колебая между 3 коли и не знам какво да правя
1вата е 318 бензин ОКТ 1996г. - 141 коня. По снимките,. които гледам е много запазена от вътре, кожен салон с DVD плейър, без климатик с другите екстри. 2 врати, шибедах - 6700лв
2рата е 320 VANOS 24v АПР 1997г. - 150коня. Тази също изглежда доста запазена, с музика Pioneer и неква туба 300 Hertz. Няма климатици, 4 врати, навсякъде има ел стъкла. Колата изглежда запазена отвътре. Шибедах - 6200лв
3тата е 320 VANOS АВГ 1996г. - 150коня. Тая е най-голяма "точилка" от всичките, обаче много ме притеснява, че е АВТОМАТИК. Тука салона е коже с абсолютно всички екстри. цена 5000лв
Та, въпроса ми е какви са проблемите на АВТОМАТИЦИТЕ? Какви да са тези VANOS? И колко парички трябва да си подготвя след покупката на някой от автомобилите по груби сметки.
ПП четох много от темите, но имам нужда от help. Благодаря ви предварително за отговорите.
1вата е 318 бензин ОКТ 1996г. - 141 коня. По снимките,. които гледам е много запазена от вътре, кожен салон с DVD плейър, без климатик с другите екстри. 2 врати, шибедах - 6700лв
2рата е 320 VANOS 24v АПР 1997г. - 150коня. Тази също изглежда доста запазена, с музика Pioneer и неква туба 300 Hertz. Няма климатици, 4 врати, навсякъде има ел стъкла. Колата изглежда запазена отвътре. Шибедах - 6200лв
3тата е 320 VANOS АВГ 1996г. - 150коня. Тая е най-голяма "точилка" от всичките, обаче много ме притеснява, че е АВТОМАТИК. Тука салона е коже с абсолютно всички екстри. цена 5000лв
Та, въпроса ми е какви са проблемите на АВТОМАТИЦИТЕ? Какви да са тези VANOS? И колко парички трябва да си подготвя след покупката на някой от автомобилите по груби сметки.
ПП четох много от темите, но имам нужда от help. Благодаря ви предварително за отговорите.
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Защо ги пускате в основния само не мога да разбера
А иначе точилка за 5к
внимавай да не ти се разточи после портфейла от разходи 

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
:)
сори, че тука го пиша, ама не знам къде.
Много ме притеснява ако взема автоматика дали няма да има смисъл да я продавам ако се пре*е нещо. Ако някой кара автоматик help bitte
Много ме притеснява ако взема автоматика дали няма да има смисъл да я продавам ако се пре*е нещо. Ако някой кара автоматик help bitte

Обичам да ям семки и да ми остават шлюпки между зъбите!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
никои ли не му направи впечатление че коли 96,97 нямат климатици .. да правилно написано е .. трябва да имат климатроници
... лошо е ако и тех ги няма ... кои ли ги е краднал 

- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
...
Аз със сигурност ще отида да проверя всичко, електроника и т.н., ама.... 

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Re: Много важен въпрос
pacik написа:Здравейте, аз като новобранка сигурно пак ще се изцепя, но в момента се колебая между 3 коли и не знам какво да правя
Взимай тая

Не купувай кола без климатик.После ще те е яд,много!:clap:
Последна промяна batnas на 16 Фев 2008, 20:48, променена общо 2 пъти
?
а някой има ли представа от автоматиците, какво е положението с тях
и още един въпрос - коя от всичките ще харчи най-много
и още един въпрос - коя от всичките ще харчи най-много
- Shider
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: touring 318tds
Автоматикът ще харчи най-много, при нормално каране.
При здрава стъпка не се знае
... Той автомата и не предразполага за голямо юркане
И защо трябва да има проблеми и слаби места?!?
Отваряй си очите на четири, ако купуваш (преглед, пробно каране, диагностика) и знай, че има още един филтър и масло да се сменя през 50-60хил. км...
Пък от чупене никой не е застрахован!
При здрава стъпка не се знае

И защо трябва да има проблеми и слаби места?!?
Отваряй си очите на четири, ако купуваш (преглед, пробно каране, диагностика) и знай, че има още един филтър и масло да се сменя през 50-60хил. км...
Пък от чупене никой не е застрахован!

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2