леко въпросче за страничното огледало

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: E36 - 318

леко въпросче за страничното огледало

Мнение от ilialazarov » 16 Фев 2008, 14:45

леко въпросче за страничното огледало- нещо се е прецакало защото когато карам с по голяма скорост то се прибира към вратата и спирам да го наместа (отврат)някакви съвети ако някои знае и как се сваля

старши ентусиаст
Аватар

Re: леко въпросче за страничното огледало

Мнение от Le Transporteur » 16 Фев 2008, 16:58

ilialazarov написа:леко въпросче за страничното огледало- нещо се е прецакало защото когато карам с по голяма скорост то се прибира към вратата и спирам да го наместа (отврат)някакви съвети ако някои знае и как се сваля

Има един зъб ,който го държи в отворено положение , а притискането е от пружина. Възможно е да имаш фрактура... ;)
Прегледай го!
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

Аватар

Мнение от ilialazarov » 16 Фев 2008, 20:06

[quote="Le Transporteur"][quote="ilialazarov"]леко въпросче за страничното огледало- нещо се е прецакало защото когато карам с по голяма скорост то се прибира към вратата и спирам да го наместа (отврат)някакви съвети ако някои знае и как се сваля[/quote]

Има един зъб ,който го държи в отворено положение , а притискането е от пружина. Възможно е да имаш фрактура... ;)
Прегледай го![/quote]
малко съм глупавичак ако ми и кажеш как се сваля тая пластмаса за да видя зъбчето и пружината ще съм ти благодарен

Аватар

Мнение от ilialazarov » 16 Фев 2008, 20:07

[quote="Le Transporteur"][quote="ilialazarov"]леко въпросче за страничното огледало- нещо се е прецакало защото когато карам с по голяма скорост то се прибира към вратата и спирам да го наместа (отврат)някакви съвети ако някои знае и как се сваля[/quote]

Прегледай го![/quote]
малко съм глупавичак ако ми и кажеш как се сваля тая пластмаса за да видя зъбчето и пружината ще съм ти благодарен

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от i--v--o » 16 Фев 2008, 22:47

И аз го имам същия проблем, успях да разглобя пластмасите на огледалото, обаче не можах даразбера как се сваля. Вероятно има начин... но не ми се занимаваше...

Назад към E36