Спешно малко помощ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- trafikvarna
- Потребител
-
Спешно малко помощ
Колеги можете ли да ме светнете от коя година БМВ-тата имат разлики в броните,бъбреците,двойния еърбег и какви са по то4но.Ще копувам една кола и имам леки съмнения за годината.Би трябвало да е 96" ама да видим.Нямам нито жин нито ни6то за нея.Благодаря предварително

- trafikvarna
- Потребител
-
Хахахахахах направо ме разби.Питам за6тото съм 4увал 4е има разлика в бронята и таблото.Колата е нов внос и според мен никой не е правил подопрения от рода да сменя не6то.Изглежда си напълно класи4еска
Мерси все пак!!!

Мерси все пак!!!
VIN трябва да го има като вдигнеш предния капак, на един от ботушите мисля, ако не ме лъже паметта. Или май беше под дясната чистачка върху самото купе
Най-лесно го снимай с телефона си, докато оглеждаш колата и после го провери тук:
http://golgofa.ru/page8.htm
Успех с покупката и да се похвалиш

Най-лесно го снимай с телефона си, докато оглеждаш колата и после го провери тук:
http://golgofa.ru/page8.htm
Успех с покупката и да се похвалиш

- Biggy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0d '13
- Мечтае да кара: М-power
колега провери си колата да ти е мирна главата, аз така си спестих много пари и нерви. Приятел се опита да ми пробута кола 93г. с двигател 95г. с регистрация 97г. Бях я капарирал и за малко да гризна дървото. Така че проверката е визша форма на доверие:)
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Колега има много писано по въпроса за преди фейс лифта и след фейс лифта , разликата е голяма, има и междинен фейс лифт който е може би година преди пълния - 09.96г.
Поразрови се малко и сам ще намериш десетките теми в този подфорум
Поразрови се малко и сам ще намериш десетките теми в този подфорум

- trafikvarna
- Потребител
-
То всичко е много хубаво ама не мога да разбера аз ли съм много тъп или незнам.Нищо не намирам като информация за разликите 

- Illusion
- Бургаското явление
-
Основното за което се сещам и се набива на очи най-много сякаш са широките бъбреци при новите 

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
стария фейс - екстериор - старата броня,тесния бъбрек,голям мигач(ако е италианка) - интериор - старото табло със цифри за литрите бензин - 15-30-45-60 - климатика е със врътки - няма еър бег или той е само един
новия фейс - екстериор - новата броня,широк бъбрек,малък мигач на калника(ако е италианка) - интериор - ново табло - делението за литрите е 0 - 1/3 - 1/2 - 1/1 - евентуално наличие на дигитален климатик - 2 еър бега задължително
ето снимки съответно на стария и новия фейс
новата броня,широкия бъбрек,тънкия мигач
новото табло със дигиталната клима и 2та бега
старата броня,тесния бъбрек,дебелия мигач
старото табло,един бег,климата с врътките
п.с. дигиталния климатик се монтира от края на 95-та серийно,втория еър бег от края на 94-та
Надявам се да съм бил полезен
новия фейс - екстериор - новата броня,широк бъбрек,малък мигач на калника(ако е италианка) - интериор - ново табло - делението за литрите е 0 - 1/3 - 1/2 - 1/1 - евентуално наличие на дигитален климатик - 2 еър бега задължително
ето снимки съответно на стария и новия фейс
новата броня,широкия бъбрек,тънкия мигач

новото табло със дигиталната клима и 2та бега

старата броня,тесния бъбрек,дебелия мигач

старото табло,един бег,климата с врътките

п.с. дигиталния климатик се монтира от края на 95-та серийно,втория еър бег от края на 94-та
Надявам се да съм бил полезен

- trafikvarna
- Потребител
-
Направо си уникален.Точно това ме интересуваше.Много съм ти благодарен
.Значи в крайна сметка колата която са ми предлагали е 94година.Абе осъмних се аз като видях единия бег ама хаиде.

13 мнения
• Страница 1 от 1