Впечатления от М43 с газ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Впечатления от М43 с газ
Здравеите колеги, моля за съвет. Много се чудя дали да сложа една обикновена газова уредба на жената на компакта 4е нещо по4на да го шофира много
който е 316ка с М43. Ако някои има таквос животно с газ нека даде съвет дали се държи добре мотор4ето и дали има некакви ядове и последствия от газта, ако ли да не предприемам такива мерки 

- jullydjs
- ентусиаст
-
:)
Моя Компакт е с М43 316 с обикновена газова. Да ти кажа честно не съм особено доволен. Имам я от май месец и лятото се държеше по добре сякаш. Сега като стана студено или не държи обороти, а ги мени или неработи добре на ниски. Ама знам ли може да е от настройката нещо,щото тука в Силистра нямаме свестни майстори газаджии. Разхода ми извънградско е около 8-9 до 110 каране. Градско около 11-12, а сега зимата и малко отгоре. И не е така динамична като на бензин. А и досега не ми е гърмяла. Ако те интересува още нещо питай ще споделям 

- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
с газов инжекцион съм нямам грижа става вече поиче от година но съм ходел 2 пати да ми чистят компа на газовата само това е
, ама тая дето си я намислил с обикновена газова я заеби (мое мнение)

- hugh
- Потребител
-
- Кара: Е36 Компакт
Аз карам 316и на газ с обикновена газова Ловато. Обаче още нямам впечатления, защото я сложих преди две седмици. Проблеми за това време не ми е направила. И като разход не мога да ти кажа точно колко харчи. Майстора каза да мина първо 500-700км и след това да ходя за центровка, и чак тогава ще е реален разхода.
Според мен - слагай си обикновена газ, няма смисъл да даваш 1500лв за инжекцион.
Според мен - слагай си обикновена газ, няма смисъл да даваш 1500лв за инжекцион.
- dido_demon
- Потребител
-
инжекцион
колега сложи и на жената един инжекцион та да някаш грижи после. Че от обикновенната гас само проблеми ще имаш сигурен бъди
.
Не му мисли аз съм с М40 и нема грижи с инжекциона

Не му мисли аз съм с М40 и нема грижи с инжекциона

- jullydjs
- ентусиаст
-
Зна4и принципно не съм привърженик на газови, не ми тежи и разхода, просто ми дават една газова която се сваля от едно М42 и която е работила перфектно, 4овека продаде колата и му хартиса газовото, ама маи Компота за сега се разминава с газификацията. Никога до сега не съм имал кола на газ и за това питам - ама май и няма да имам
пп. Мерси за съветите

пп. Мерси за съветите
- blackrider
- младши ентусиаст
-
не ти и требва пич! аз т'ва не го разбирам? Караш хубава кола и шибваш веднага газовата
Т'ва само в БГ май го има?
Умирам си от смех като видя некое мерцедесче или БМВ особенно Е 39 с лепенката на задния джам /ВНИМАНИЕ ГАЗ!/
Не си вкарвай таралеж в гащите -мой съвет ,но всеки си преценява!

Умирам си от смех като видя некое мерцедесче или БМВ особенно Е 39 с лепенката на задния джам /ВНИМАНИЕ ГАЗ!/

Не си вкарвай таралеж в гащите -мой съвет ,но всеки си преценява!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- turbobanana
- кандидат ентусиаст
-
ре
Да ви кажа честно, купих си преди няколко месеца 318М43 комби. Сложих му газ на първата седмица, и съм повече от доволен.
Всичко по газта ми излезна 300лв. със слагането, като изпарителя си беше мой, свалих го от ударената ми кола. Значи, колата се кара на бензин докато загрее /поне да излезне от синьото, което градско е 4км. след това се пуска на газ, и цял ден нямаш грижи. Разхода ми е 12-3л./100км газ, и на 7-8 зареждания газ слагам и по 10л. бензин. Колата е по-спъната, но като правиш по 80км градско всеки ден пъргавината не е най-важното.
Ходих и до Търново с нея, отиване и връщане + малко обиколки ми дойде 500км, като ми е изгорила 37л. газ. като пари са около 40лв. Няма какво да говоря повече - според мене ако се возиш повече - газта е ОК. Имам в предид обикновена газова.
Всичко по газта ми излезна 300лв. със слагането, като изпарителя си беше мой, свалих го от ударената ми кола. Значи, колата се кара на бензин докато загрее /поне да излезне от синьото, което градско е 4км. след това се пуска на газ, и цял ден нямаш грижи. Разхода ми е 12-3л./100км газ, и на 7-8 зареждания газ слагам и по 10л. бензин. Колата е по-спъната, но като правиш по 80км градско всеки ден пъргавината не е най-важното.
Ходих и до Търново с нея, отиване и връщане + малко обиколки ми дойде 500км, като ми е изгорила 37л. газ. като пари са около 40лв. Няма какво да говоря повече - според мене ако се возиш повече - газта е ОК. Имам в предид обикновена газова.
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Еми колега моята дойде от Италия с газова,ама то там сигурно българин я е карал...blackrider написа:...Караш хубава кола и шибваш веднага газоватаТ'ва само в БГ май го има?...

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
13 мнения
• Страница 1 от 1