питане
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
питане
колеги целия двзигател ми тресе мн е гадо какво ли тне смених све6ти,кабели,разпределителен вал и 2 кобилици и пак си тресе мн е гадно за6то така прави да ви кажа един пат на наи голямата жега кам 42 градоса я карах и темперетурата бе6е вав 4ервено и от тогава така ми прави и все едно не6то испука не6то като дезел ми работи какво може да е помогнете може ли да е гарнитурата за сменяване или какво 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ти щом от големите жеги като е изпукало до сега продължаваш да я караш така.... лоша работа.... трябваше отдавна да си отишъл на "лекар" 

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
Mollov написа:Ти щом от големите жеги като е изпукало до сега продължаваш да я караш така.... лоша работа.... трябваше отдавна да си отишъл на "лекар"
даже бая отдавна, ама щом не е отказала нацяло досега бива. Ако през това време си я прегрявал многократно..... работата е лоша. Тука никой няма да ти каже какво и има, няма я колата да я видим. закарай я на майстор и така
the project is ready....

- Stur6ela
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 Touring / 318d / 2008
- Мечтае да кара: M3
ами карах я каде ли не вав благоевград вав сервис МОНЦА там казаха само да взема хубави све6ти на бо6 и казаха 4е ни6то и няма при мн маистори сам я карал но всеки казва разли4но нз какво да правя и прекасва4а ми бие на 2 на 80 преди на 90 ония ден свалях компа и като се ка4а да я запаля трябва малко да я исфорцирам ина4е ми прае все едно няма бензин вав колата казаха ми да ес4истя дузите и пове4е 6те варви но ми тарсят 100 лева да си взема някаква добавка не6то да ми предложите
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
Колега според мен отговора е в главата на колата, мисля че имаш спукване някъде, можеби е м/у клапаните. Греенето може да се получи само тогава.Получавасе следното от спукването почва да сълзи антифриз, мокри свеща и съответно мотора започва да работи неравномерно и прегрява.Най лесно тази работа можеш да я провериш като развиеш свещите но на студен мотор, ако има мокра свещ при електрода работата е ясна.Искренно се надявам да не съм прав.Успех 

8 мнения
• Страница 1 от 1