Сервиз за дизелови помпи в София?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
Сервиз за дизелови помпи в София?
Здравейте,
Карам БМВ 325тд '93 - тече ми горивната помпа. Моля, ако някой знае сервиз за ремонт на дизелови помпи в София - да пише.
Ще съм безкрайно благодарен!
Вече съм звънял в няколко сервиза на познати, но те не ги ремонтират, а ги дават на някой друг! В "Супердизел" ми оферираха цена 100лв.монтаж -демонтаж, 300лв.ремонт + отделно частите или около 500лв.
Струва ми се доста скъпо, така че, ако може - помагайте!
Карам БМВ 325тд '93 - тече ми горивната помпа. Моля, ако някой знае сервиз за ремонт на дизелови помпи в София - да пише.
Ще съм безкрайно благодарен!
Вече съм звънял в няколко сервиза на познати, но те не ги ремонтират, а ги дават на някой друг! В "Супердизел" ми оферираха цена 100лв.монтаж -демонтаж, 300лв.ремонт + отделно частите или около 500лв.
Струва ми се доста скъпо, така че, ако може - помагайте!
- renene
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 325xi
Толкова е за съжаление.Ако ме питаш дай ги и си търси гаранция.По добре на веднъж ,отколкото да я правиш два пъти тая операция.Можеш да питаш в технотеста в дружба.0887931517 Божидар.За мен не работи лошо.Дано ти помогнах колега. 

диагностика 0899937450
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ако помпата само тече и няма други проблеми с нея , гарнитурките са около 20лв.
Всичко друго е работа.
100лв. монтаж демонтаж заедно със смяната на гарнитурите е нормална цена иначе си е обир
Всичко друго е работа.
100лв. монтаж демонтаж заедно със смяната на гарнитурите е нормална цена иначе си е обир

- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
100лв. монтаж демонтаж заедно със смяната на гарнитурите е нормална цена иначе си е обир Wink
-------------------------------
Това къде може да се направи?!
-------------------------------
Това къде може да се направи?!
- 6tur4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 330ci
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Чесно казано моето дизелово БМВ утидох да го питам Никола зашто ли опаслява на едно место при Мопа той ми каза леле турбината скоро ще ти замине.
Като утидох в Даро при един приятел той вика я да ти видя как е машината и още щом отворих капака ми каза кой идиот ти е варзал пак сензора наобратно. Та от смяна на турбина просто 2 трабички бяха обърнати и работата на мопа беше преустановена.
Та дизелчето си иска свестен майстор но и аз още го търся.
Като утидох в Даро при един приятел той вика я да ти видя как е машината и още щом отворих капака ми каза кой идиот ти е варзал пак сензора наобратно. Та от смяна на турбина просто 2 трабички бяха обърнати и работата на мопа беше преустановена.
Та дизелчето си иска свестен майстор но и аз още го търся.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
7 мнения
• Страница 1 от 1