как да сложа халогени, така, че да не могат да ги откраднат?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- turbobanana
- кандидат ентусиаст
-
Тази нощ ми свиха халогените! Много разочарован съм, искам как съвет как да сложа новите, така, че да се чупят, но не и да се свалят?
Колата е Е36 туринг.
Благодаря предварително!
Тази нощ ми свиха халогените! Много разочарован съм, искам как съвет как да сложа новите, така, че да се чупят, но не и да се свалят?
Колата е Е36 туринг.
Благодаря предварително!
на мен за една седмица два пъти ми ги свалиха да и ........... майката крива сега си направих едни шини от нераждавейка кофтито е че ще триабва да се виждат ама..... няма начин то май по добре е да се виждат поне да знайат че ще имат повече работа при свалянето още не съм ги слагал че нещо времето се скапа и не ми се занимава сега
но като ги сложа и оцелят поне месец ще пиша 

- yulian4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kola
- Мечтае да кара: Stelt
- Детайли за колата: BMW
лошо
КАСКО му е майката пук после нека ги свалят . При каското ти маркират абсолютно всичко с някви цифри кода нимои да се итрии щот го далбаят с нещо кат пясак и след тва и да ти ги свалят те боли фара за сметка на фирмата

BMW e kolata
Blondinka e jenata

Blondinka e jenata

Re: лошо
yulian4o написа:КАСКО му е майката пук после нека ги свалят . При каското ти маркират абсолютно всичко с някви цифри кода нимои да се итрии щот го далбаят с нещо кат пясак и след тва и да ти ги свалят те боли фара за сметка на фирмата![]()
![]()
каското не покрива кражба ако няма взлом

- Herman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320I
- Мечтае да кара: BMW e92 M3
kick написа:yulian4o написа:КАСКО му е майката пук после нека ги свалят . При каското ти маркират абсолютно всичко с някви цифри кода нимои да се итрии щот го далбаят с нещо кат пясак и след тва и да ти ги свалят те боли фара за сметка на фирмата![]()
![]()
каското не покрива кражба ако няма взломако ги свалят без да счупат нищо (както ги свалят обикновено) няма да вземеш нито лев
Прав е колегата оня ден ми бяха свалили десния халоген и тоя от застрахователите вика че поне ако съм имал "части/парчета" от счупения от опит за кражба халоген са щяли да ми го покрият и аз викам е за кво им е на крадците да го чупат иначе само фарофе и страничните стъкла покривали при кражба поне мойте БулИнс

Последна промяна Herman на 09 Фев 2008, 23:42, променена общо 2 пъти
моя единия се откачи в движение и .. спойлера го застъпа и чупи стъклото
ама не се сетих да .. ида на застраховател
те ми казаха че кражба на халогени не се покривали
и даже не ми ги маркираха ..
аз исках .. да ми ги маркират .. ама толкова ниско не можеше машината
а незнаех как се свалят тогава
))
сега ги залепих със селикон за аквариуми .. обаче само от вътрешната страна
дето се свалят .. та исках да питам .. вие целите ли ги облепяте или само от едната страна
видях няколко с едни ламаринки .. обаче .. според мен с ламаринки по лесно се свалат отколкото със селикон
но кат ги залепих .. нещо единия халоген не контактува добре крушката
и спира .. добре че през въздуховодите на бронята .. мога да стигна до задната част на халогена да мръдна кабела
иначе .. преди залепянето .. си купих нови крушки и ги подмених
уж да не ми се налаха да ги свялям скоро
лепене му в майката .. не замо заради крадците
а незнаех как се свалят тогава

дето се свалят .. та исках да питам .. вие целите ли ги облепяте или само от едната страна
видях няколко с едни ламаринки .. обаче .. според мен с ламаринки по лесно се свалат отколкото със селикон
и спира .. добре че през въздуховодите на бронята .. мога да стигна до задната част на халогена да мръдна кабела
уж да не ми се налаха да ги свялям скоро

"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида
- Herman
- кандидат ентусиаст
-
Ivo III написа:моя единия се откачи в движение и .. спойлера го застъпа и чупи стъклото
а незнаех как се свалят тогава))
уж да не ми се налаха да ги свялям скоро![]()
кражба да ама вандалщина покриват демек ти ли си го чупил или някой друг ако пазиш "парчетата" им го носиш и ще ти го покрият и аз ако знаех по-отрано щях да намеря 1 чупен халоген и да им го покажа ....
- blackrider
- младши ентусиаст
-
yulian4o написа:КАСКО му е майката пук после нека ги свалят . При каското ти маркират абсолютно всичко с някви цифри кода нимои да се итрии щот го далбаят с нещо кат пясак и след тва и да ти ги свалят те боли фара за сметка на фирмата![]()
![]()
Малееей голям разбирач си! Ми да си чувал случайно,че застрахователите не плащат липсващ детайл??? Ще ти платят само ако има остнали счупени частици и ги излъжеш ,че си блъснал куче например !!!!

- FlippeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw e46 330xi Touring
- Мечтае да кара: S50B30 мурбо...
Колегата го каза точно - трябва да покажеш счупен халоген за да ти го изплатят
оправия няма...и на мен ми писна да ми ги свалят...силикон - миликон - ръчкат с нож и отвертка докато го изтръгнат - нае..ха ми бронята от толкова ръчкане
Мисля че ако...извикаш полиция
и напишат протокол че е откраднат и т.н. може и да ти изплатят от каското не не съм убеден 

- Herman
- кандидат ентусиаст
-
FlippeR написа:Колегата го каза точно - трябва да покажеш счупен халоген за да ти го изплатятоправия няма...и на мен ми писна да ми ги свалят...силикон - миликон - ръчкат с нож и отвертка докато го изтръгнат - нае..ха ми бронята от толкова ръчкане
Мисля че ако...извикаш полиция
и напишат протокол че е откраднат и т.н. може и да ти изплатят от каското не не съм убеден
пак няма да стане даже и полиция да викнеш по скоро да обиколиш 2-3 морги и да си намериш некои потрошен халоген и да ходиш при застрахователите ....

14 мнения
• Страница 1 от 1