как да сложа халогени, така, че да не могат да ги откраднат?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turbobanana » 09 Фев 2008, 11:22

Тази нощ ми свиха халогените! Много разочарован съм, искам как съвет как да сложа новите, така, че да се чупят, но не и да се свалят?
Колата е Е36 туринг.
Благодаря предварително!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: N57 3.0xd

Мнение от Hellrider » 09 Фев 2008, 11:32

уплътни м/у тях и бронята със силикон
не че не могат да ги изрежат или да думнат цялата броня, но ще им трябва повече време и едвали ще им се занимава
най-важното поне нощем да спираш на сигурно място
денем не вярвам да свалят цяла броня

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kick » 09 Фев 2008, 12:44

на мен за една седмица два пъти ми ги свалиха да и ........... майката крива сега си направих едни шини от нераждавейка кофтито е че ще триабва да се виждат ама..... няма начин то май по добре е да се виждат поне да знайат че ще имат повече работа при свалянето още не съм ги слагал че нещо времето се скапа и не ми се занимава сега :mhihi: но като ги сложа и оцелят поне месец ще пиша :lol:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: kola
Мечтае да кара: Stelt
Детайли за колата: BMW

лошо

Мнение от yulian4o » 09 Фев 2008, 12:49

КАСКО му е майката пук после нека ги свалят . При каското ти маркират абсолютно всичко с някви цифри кода нимои да се итрии щот го далбаят с нещо кат пясак и след тва и да ти ги свалят те боли фара за сметка на фирмата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
BMW e kolata
Blondinka e jenata
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: лошо

Мнение от kick » 09 Фев 2008, 12:56

yulian4o написа:КАСКО му е майката пук после нека ги свалят . При каското ти маркират абсолютно всичко с някви цифри кода нимои да се итрии щот го далбаят с нещо кат пясак и след тва и да ти ги свалят те боли фара за сметка на фирмата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

каското не покрива кражба ако няма взлом :mhihi: ако ги свалят без да счупат нищо (както ги свалят обикновено) няма да вземеш нито лев ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 320I
Мечтае да кара: BMW e92 M3

Мнение от Herman » 09 Фев 2008, 13:23

kick написа:
yulian4o написа:КАСКО му е майката пук после нека ги свалят . При каското ти маркират абсолютно всичко с някви цифри кода нимои да се итрии щот го далбаят с нещо кат пясак и след тва и да ти ги свалят те боли фара за сметка на фирмата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

каското не покрива кражба ако няма взлом :mhihi: ако ги свалят без да счупат нищо (както ги свалят обикновено) няма да вземеш нито лев ;)

Прав е колегата оня ден ми бяха свалили десния халоген и тоя от застрахователите вика че поне ако съм имал "части/парчета" от счупения от опит за кражба халоген са щяли да ми го покрият и аз викам е за кво им е на крадците да го чупат иначе само фарофе и страничните стъкла покривали при кражба поне мойте БулИнс ;)
Последна промяна Herman на 09 Фев 2008, 23:42, променена общо 2 пъти
Изображение
Изображение
///М - The Most Powerfull Letter In The World
Аз не карам бързо, просто летя бавно ....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: го полека..

Мнение от D_I_V_A_K_A » 09 Фев 2008, 13:25

Най добре вечер в гараж!!!да не пипат тия п****и 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo III » 09 Фев 2008, 15:02

моя единия се откачи в движение и .. спойлера го застъпа и чупи стъклото
ама не се сетих да .. ида на застраховател

те ми казаха че кражба на халогени не се покривали
и даже не ми ги маркираха ..
аз исках .. да ми ги маркират .. ама толкова ниско не можеше машината
а незнаех как се свалят тогава :)))

сега ги залепих със селикон за аквариуми .. обаче само от вътрешната страна
дето се свалят .. та исках да питам .. вие целите ли ги облепяте или само от едната страна

видях няколко с едни ламаринки .. обаче .. според мен с ламаринки по лесно се свалат отколкото със селикон

но кат ги залепих .. нещо единия халоген не контактува добре крушката
и спира .. добре че през въздуховодите на бронята .. мога да стигна до задната част на халогена да мръдна кабела
иначе .. преди залепянето .. си купих нови крушки и ги подмених
уж да не ми се налаха да ги свялям скоро :)

лепене му в майката .. не замо заради крадците
"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Herman » 09 Фев 2008, 17:37

Ivo III написа:моя единия се откачи в движение и .. спойлера го застъпа и чупи стъклото
ама не се сетих да .. ида на застраховател

те ми казаха че кражба на халогени не се покривали
и даже не ми ги маркираха ..
аз исках .. да ми ги маркират .. ама толкова ниско не можеше машината
а незнаех как се свалят тогава :)))

сега ги залепих със селикон за аквариуми .. обаче само от вътрешната страна
дето се свалят .. та исках да питам .. вие целите ли ги облепяте или само от едната страна

видях няколко с едни ламаринки .. обаче .. според мен с ламаринки по лесно се свалат отколкото със селикон

но кат ги залепих .. нещо единия халоген не контактува добре крушката
и спира .. добре че през въздуховодите на бронята .. мога да стигна до задната част на халогена да мръдна кабела
иначе .. преди залепянето .. си купих нови крушки и ги подмених
уж да не ми се налаха да ги свялям скоро :)

лепене му в майката .. не замо заради крадците

кражба да ама вандалщина покриват демек ти ли си го чупил или някой друг ако пазиш "парчетата" им го носиш и ще ти го покрият и аз ако знаех по-отрано щях да намеря 1 чупен халоген и да им го покажа ....
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 16 Фев 2008, 9:51

Малееей голям разбирач си! Ми да си чувал случайно,че застрахователите не плащат липсващ детайл??? Ще ти платят само ако има остнали счупени частици и ги излъжеш ,че си блъснал куче например !!!! :!:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw e46 330xi Touring
Мечтае да кара: S50B30 мурбо...

Мнение от FlippeR » 16 Фев 2008, 10:45

Колегата го каза точно - трябва да покажеш счупен халоген за да ти го изплатят :confused: оправия няма...и на мен ми писна да ми ги свалят...силикон - миликон - ръчкат с нож и отвертка докато го изтръгнат - нае..ха ми бронята от толкова ръчкане :evil: Мисля че ако...извикаш полиция :mhihi: и напишат протокол че е откраднат и т.н. може и да ти изплатят от каското не не съм убеден :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Herman » 16 Фев 2008, 13:45

FlippeR написа:Колегата го каза точно - трябва да покажеш счупен халоген за да ти го изплатят :confused: оправия няма...и на мен ми писна да ми ги свалят...силикон - миликон - ръчкат с нож и отвертка докато го изтръгнат - нае..ха ми бронята от толкова ръчкане :evil: Мисля че ако...извикаш полиция :mhihi: и напишат протокол че е откраднат и т.н. може и да ти изплатят от каското не не съм убеден :roll:

пак няма да стане даже и полиция да викнеш по скоро да обиколиш 2-3 морги и да си намериш некои потрошен халоген и да ходиш при застрахователите .... ;)
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pepo_ood » 16 Фев 2008, 13:53

другият вариянт е да има следи от крадците,като надиране на боя при кражбата,но за съжаление при свалянето на халогените никои не оставя следи.За целта мои съвет е преди да отидете при застрахователите собственоръчно направете следи от кражбата и така биха могли да ви платят.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pepo_ood » 16 Фев 2008, 14:01

другият вариянт е да има следи от крадците,като надиране на боя при кражбата,но за съжаление при свалянето на халогените никои не оставя следи.За целта мои съвет е преди да отидете при застрахователите собственоръчно направете следи от кражбата и така биха могли да ви платят.
Изображение

Назад към E36