Датчик за масло ?!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Датчик за масло ?!
Здравейте колеги,
всеки ден като влизам в форума научавам толкова много от вас! Супер информация давате за което съм ви безкрайно благодарен!
Сега за маслото:
Смених си маслото и филтъра преди малко, бях там и го гледах един азиатец как го сменя през цялото време да не земе да и направи нещо на колицата
. погълна почти 7литра въпреки че е 6.5.. както и да е, след това се качих и запалих но на таблото зелените черти за маслото си седят пак на нула смисъл не се напълниха ?!? Не би ли трябвало да се напълнят? Незнам дали е от значение но сложих пълна синтетика на Mobil1 10 (да е по гъстичко се е се пак на 300к км.) 40.
Филтъра си е на BMW Group.
Според мен не е нормално това
Благодаря предварително за вашите така полезни мнения!
всеки ден като влизам в форума научавам толкова много от вас! Супер информация давате за което съм ви безкрайно благодарен!
Сега за маслото:
Смених си маслото и филтъра преди малко, бях там и го гледах един азиатец как го сменя през цялото време да не земе да и направи нещо на колицата

Филтъра си е на BMW Group.
Според мен не е нормално това

Благодаря предварително за вашите така полезни мнения!
- batDancho
- младши ентусиаст
-
търси във форума :
"зануляване на OIL-SERVICE"
"зануляване на OIL-SERVICE"
Компютърът е универсален усилвател.
Той прави умния по-умен и глупавия - по-глупав.
Той прави не това, което искаш да прави, а това, което си му казал да прави.
- batDancho
- младши ентусиаст
-
Няма проблем да си го караш и така.
Компютърът е универсален усилвател.
За това, че не ти е нулирана индикацията нямаш проблем, освен неудобството, че няма какво да те подсети за следващата смяна.
Според мен по-добре отиди някъде на читав сервиз да ти го нулират.
Ако за твоя двигател е писано 6.5 литра масло, а са ти налели 7 литра вече си е проблем
Съветвам те да я паркираш на равно място и сутринта преди да я запалиш (когато се е стекло маслото) да провериш нивото, за да не сменяш гарнитури ....
Според мен по-добре отиди някъде на читав сервиз да ти го нулират.
Ако за твоя двигател е писано 6.5 литра масло, а са ти налели 7 литра вече си е проблем

Съветвам те да я паркираш на равно място и сутринта преди да я запалиш (когато се е стекло маслото) да провериш нивото, за да не сменяш гарнитури ....
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Абе я по-добре си го занули,че един приятел и той като теб казали му,че няма да има проблем и една сутрин колата не иска да запали,защото светела известно време червената лампа...та компа си има защита и някой слънчев ден и теб ще те сполети това 

Благодаря колеги за мненията!
Ще гледам тия дни да отида до дилърите на BMW да ми го ресетнат че по тия сервизчета не разбират грам аз ги виждам и ще земат да оплескат нещо. Гледах го маслото на 90% изстинал двигател и е до ръбчето там дето се стеснява.. утре сутринта пак ще го измеря да няма после изненада.
Ще гледам тия дни да отида до дилърите на BMW да ми го ресетнат че по тия сервизчета не разбират грам аз ги виждам и ще земат да оплескат нещо. Гледах го маслото на 90% изстинал двигател и е до ръбчето там дето се стеснява.. утре сутринта пак ще го измеря да няма после изненада.
8 мнения
• Страница 1 от 1