Обеснете ми за 316i и за 316ti ? по добър вариант
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Обеснете ми за 316i и за 316ti ? по добър вариант
Здравейте мисля скоро да си взимам 316i харесва ми колата не разбирам попринцип много от коли затова се обръщам към вас.Обяснете ми каква е разликата от 316и и 316ти кой е по добрият вариант четох много теми в форума, почти всички много хора се оплакват от 316и но и има много са доволни комшията има 316ти да не ви говоря как върви.Смисъл не съм се возил но като тругва да не казвам ква е гледката стрела просто.И на какви цени мога да закупя колите на българския пазар и коя бихте предпочели вие.А и не само на българският разполагам с 5-бона препоръчаите може и до 6 да стигна. помощ! помощ! помощ! Дано не ви прозвучи смешно написаното от мен но като не разбираш нямш просто друг избор трябва да питаш и да се научаваш все пак човек се учи докато е жив.
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колега аз не съм специалист и разбирач и не знам какво ти е финансовото състояние, но аз бих ти препоръчал 320 -ка бензин !! Просто аз съм с 320 Д, но мечтата винаги ще ми е най-малко за 320 бензинка !!! Колега тва е истината - 6 ка си е 6к !! Помисли си добре, защо искаш точно 316 и поне по това, ковто чувам колкото по слаб е мотора, толко е по трошлив! Просто според мене като ще е гарга да е рошава !!! Ако се лишиш от някоя друга екстра според мене няма да е кой знае колко фрапираща разликата в цената на двете ( ако греша поправете ме ). Разхода е относителен , даже ако напиняш много 316 ката може и да надмине 320 ката !!! Просто имахме преди това Reno Laguna 1.8 и смея да твърдя, че беша адски куцо и като го газех си похапваше яко !!! Всичко е до каране ( това определя разхода ), ако не зориш 320 -ката и тя едва ли ще ти харчи много !!! Но пък знаеш, че като натиснеш има кой да ти се обади
!!! Просто тоя звук ще почнеш да го сънуваш вярвай ми
Това е моя съвет

човека писа че има 6 бона,ама какви бонове не каза,ако са в лева не си за Е46,просто няма такова,друго че 316ti,доколкото знам ги слагат на compact,за мен това е женска кола.за двигатели незнам,ако е седан е както каза колегата най-смотаният,за compact може и да е добър двигател защото си е по-малка кола. 6-така си е 6-так
хубав звук,на която и скорост да си натискаш педала и се държиш здраво 

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Колега бмв със СКОПЕН багажник няма, има със скосен багажник и това е E36 и Е46 Компакт, ако съм разбрал правилно имаш около 5 хиляди лева (съдя от 5-те теми в който говориш за суми от 4 до 6к.) то твоята кола е Е36 316i, 318ti, 318tds или 323 като последното май не ти пасва. Сега отвори мобиле.бг пусни в търсачката въпросните модели в периода 94-97г. и ще видиш какво има.
П.С. Ако видя още една подобна тема ще отнесеш жълт картон
П.С. Ако видя още една подобна тема ще отнесеш жълт картон

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ForzaBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61
- Мечтае да кара: алпина
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
местя в Е36 поради финансови причини 

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
9 мнения
• Страница 1 от 1