? за спирачни маркучи
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
? за спирачни маркучи
гледам по схемите за отзад дават по 2 маркуча на колело, вярно ли е това?
решил съм да сменя всичката гума/маркучи/ по спирачките
какви марки ще препоръчате...
предлагаха ми топран/нищо хубаво за тях не съм видял/, някви италянски/безизвестни/ и SWAG немски, към които клоня засега
решил съм да сменя всичката гума/маркучи/ по спирачките
какви марки ще препоръчате...
предлагаха ми топран/нищо хубаво за тях не съм видял/, някви италянски/безизвестни/ и SWAG немски, към които клоня засега
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- ditko1
- старши ентусиаст
-
един колега е споменал тука.
Малее май съм отворил кутията на пандора и не помагам за нищо!?
Има доста лесен начин да се снабдим с тези благинки.Вносителят на SANDTLER RACING CATALOG-a Реал Ковачев "Юнит Тотал Реал" ЕООД от Пловдив , бул.Санкт Петербург #75 , 032/681758
Общо взето цените са:
Мini-95 euro,
Z3 1,8-M3.2-----------79 euro,
E21,E30,E -----------118 euro,
E34,E36,E32,E24--- 118 euro,
E46 -------------------- 89 euro,
E46 M3 ---------------- 89 euro,
E36 316-325 (->'92)--79 euro
Това са цените на HD-BREMSSCHLAUCHE със TUF и доставка до тук.
Но има същите със същите характеристики за страни където не е нужен TUF и те са:
Е30 -----------87 euro,
Е36 -----------64 euro,
Е46-----------104 euro,
Е36 compact -49 euro
Дано съм помогнал! Аз лично от тях съм си вземал дискове и фланци , и макар да ме заболя 20-те евро горница за Тюфа после се убедих в качеството на покупките ежедневно!
Малее май съм отворил кутията на пандора и не помагам за нищо!?
Има доста лесен начин да се снабдим с тези благинки.Вносителят на SANDTLER RACING CATALOG-a Реал Ковачев "Юнит Тотал Реал" ЕООД от Пловдив , бул.Санкт Петербург #75 , 032/681758
Общо взето цените са:
Мini-95 euro,
Z3 1,8-M3.2-----------79 euro,
E21,E30,E -----------118 euro,
E34,E36,E32,E24--- 118 euro,
E46 -------------------- 89 euro,
E46 M3 ---------------- 89 euro,
E36 316-325 (->'92)--79 euro
Това са цените на HD-BREMSSCHLAUCHE със TUF и доставка до тук.
Но има същите със същите характеристики за страни където не е нужен TUF и те са:
Е30 -----------87 euro,
Е36 -----------64 euro,
Е46-----------104 euro,
Е36 compact -49 euro
Дано съм помогнал! Аз лично от тях съм си вземал дискове и фланци , и макар да ме заболя 20-те евро горница за Тюфа после се убедих в качеството на покупките ежедневно!
- Hristo
- ентусиаст
-
цените на гумените са о/о 15лв на брой за сваг
някой знае ли дали наистина са по 2бр/горен и долен/ на колело отзад
и има ли някакви разлики през годините или на всички е36 са еднакви
някой знае ли дали наистина са по 2бр/горен и долен/ на колело отзад
и има ли някакви разлики през годините или на всички е36 са еднакви
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
бам, тая обява има 2 абсолютно безмислени неща, като това с ръчната изработка кърти
, а 310 бара разбива
...
по темата: всяка преса за запресоване на хидравлични маркучи ще свърши работа, стига оператора да е с акъла си... накрайници и маркучи на пазара бол, даже много по-качествени от всички незнайни вносове от къде ли не...

по темата: всяка преса за запресоване на хидравлични маркучи ще свърши работа, стига оператора да е с акъла си... накрайници и маркучи на пазара бол, даже много по-качествени от всички незнайни вносове от къде ли не...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Незнайния внос е от Англия...
Който иска да си кара със спирачни маркучи правени в Бг от някой опитен майстор, аз лично предпочитам ДОТ сертифицирани и изпитани от някой извън Бг, който може би знае какво точно прави.
За ръчната изрзботка така пишеше, де да знам кво му е смешното ама то и на Билщайн Б10- тката като си купих в книжката пишеше, че са ръчна изработка.. сигурно нарочно са го написали да се посмеем тука с вас
Иначе по темата, като се сменят тия маркучета дали има начин и смисъл да се продуха/ промие системата някъде?
Който иска да си кара със спирачни маркучи правени в Бг от някой опитен майстор, аз лично предпочитам ДОТ сертифицирани и изпитани от някой извън Бг, който може би знае какво точно прави.
За ръчната изрзботка така пишеше, де да знам кво му е смешното ама то и на Билщайн Б10- тката като си купих в книжката пишеше, че са ръчна изработка.. сигурно нарочно са го написали да се посмеем тука с вас

Иначе по темата, като се сменят тия маркучета дали има начин и смисъл да се продуха/ промие системата някъде?
- Владо
- старши ентусиаст
-
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
бам, пак нещо не си разбрал
... автоматична изработка на такива маркучи няма, тя е само ръчна, поради което нииде се не посочва
а чакай ти кажа и още нещо за металната оплетка... тя се слага на по-големите диаметри и е свързано с техниката на безопасност... ако видиш метално оплетен малък маркуч бягай далече, щото това е опит да се компенсира качеството на маркуча
... ае стига уроци, щото нема сухо
носите си глави на раменете, мислете 

а чакай ти кажа и още нещо за металната оплетка... тя се слага на по-големите диаметри и е свързано с техниката на безопасност... ако видиш метално оплетен малък маркуч бягай далече, щото това е опит да се компенсира качеството на маркуча

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Демек сичко, що е спирачен маркуч с метална оплетка и се продава кат някво тунинг приложение е всъщност нискокачествен маркуч, оплетен със стоманена оплетка за да не му личи
Деба, направо ме фана яд ти казвам. Некви смотани фирми кат Goodridge, Russell, Neuspeed закво не земат да купуват по- качествени маркучи ми слагат стоманена оплетка да не им лични, че ползват кофти каучук.
А за спортните китове на Брембо, D2, EBC, Hawk може ли така да се циганят и те да не сложат свестни маркучета ми пак слагат стоманени. Човек даде 4 бона за спирачки, а те му набутат 2 качество спирачни маркучета

Деба, направо ме фана яд ти казвам. Некви смотани фирми кат Goodridge, Russell, Neuspeed закво не земат да купуват по- качествени маркучи ми слагат стоманена оплетка да не им лични, че ползват кофти каучук.
А за спортните китове на Брембо, D2, EBC, Hawk може ли така да се циганят и те да не сложат свестни маркучета ми пак слагат стоманени. Човек даде 4 бона за спирачки, а те му набутат 2 качество спирачни маркучета

- Hristo
- ентусиаст
-
bum_bum написа:
дано да може, че и аз така искам да го направя- да сменя всичката течност, раздвижване и почистване на апаратите, цилиндърчета, ако има за смяна и така......
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
то и аз така го мислех ама сега търся апарати от 330 е46, но мноо пара деба им искат и то за такива без дискове и накладки 

- Владо
- старши ентусиаст
-
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
bum_bum написа:Демек сичко, що е спирачен маркуч с метална оплетка и се продава кат някво тунинг приложение е всъщност нискокачествен маркуч, оплетен със стоманена оплетка за да не му личи![]()
я, баце, ма ти на ТЕЗИ фирми ли си продавал продукт

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2