как да си декодирам касетофона
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
как да си декодирам касетофона
оригиналния касетофон на комбата след падането на акомулатора исписа, че иска код, намерих го в сервизната книжка, ваведох го и от тогава пише weit какво да го правя, освен удар в земята или чук 

ПОЧИВЙ В МИР САМИ!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Сега ще ти кажа един стар номер ... ама не съм 100% сигурен, че ще ти се получи!!!??? Слагаш го в две наелонови торби, запечатваш ги добре със тиксо и го слагаш във ФРИЗЕРА!!!!! 12-ЧАСА!!! Вадиш го оставяш го на нормална температура да стои поне три часа, после слагаи
... моли се да се е получило и деиствай!!! АЙДЕ УСПЕХ!!!

Наздраве !!!
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
Колега, аз имах същия проблем с оригиналното радио на А3. Отидох ж Авител и срещу 20 или 30 кинта (непомня вече) си го взех на другиа ден като ново... та дори ми направиха подарък и ми го монтираха.
Извинявай, че ще те репликирам, .... по спомени четири касетофона съм разкодиралс фризера! С този номер ме светнаха преди 10 год. пичовете от един серви, в който нисих касетофони за такива кодове!!!dreamTech написа::D Това с фризера няма смисъл да го пробваш. Просто трябва да остане включен касетофона 30 мин., за да се появи пак входящото меню.
Някои модели искат и повечко време, макс. 2 часа.

Наздраве !!!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Monkey написа:ти хубаво ми пускаш линкче ама аз код си имам въведох го и блокира, вече нишо махах акумолатора и нищо гадината пак ми пише да чакам, натискам кочетата и нищо
Просто си написал грешен КОД.
Включи го и го дръж пуснат,след няколко минути ще ти поиска пак да му въведеш КОД и ако значеш правилния го пишеш и натискаш стрелката надясно

П.С. мани тия фризери ,няй много да стане конденз от разликата в температурите и да го изгориш

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2