БМВ 316
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
БМВ 316
ей момчета интересува ме мнението ви за БМВ 316 ама всичко и положителни и отрицателни страни...много ме кефят и мисля да си зема такова ама все още има неща с който не сам наясно щото не са добре обяснени в интернет и за това много ще съм благодарен на всеки който ми пише на тази тема...благодаря би!!!
аиде чакам отговори 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Твоят свещен отговор се крие ето тук http://www.bmwpower-bg.net/forums/search.php ...надявам се да ти е интересно,успех с покупката и да се похвалиш 

- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
не си вземай 316.В началото ще те кефи, после ще ти се види слабичко.Огледай се за 318 ис или 320.И все пак ако си решил на 316-ка ЗАДЪЛЖИТЕЛНО М43 с веригата 

и аз първоначално си мислех за 316, но някак си ме влече към 318 ис, но изборът си е твой, приятелю.Каквото вземеш да си го караш със здраве и безаварийноmatros написа:не си вземай 316.В началото ще те кефи, после ще ти се види слабичко.Огледай се за 318 ис или 320.И все пак ако си решил на 316-ка ЗАДЪЛЖИТЕЛНО М43 с веригата
Ne e wajno kolko konq ima6 pod kapaka, a kakwo magare zad wolana 

То на човек се нещо не му стига! Я коне, я нещо друго .....
Гледай да ти хареса колата и най-вече да е здрава и запазена по възможност и 1.6 не е малък мотор <зависи от желанията ти де>
п.с. Няма спор, че 320 върви повече, но и за подръжка е по-скъпичка x4
и x6 не е май все едно!
Успех и да се похвалиш скоро!

Гледай да ти хареса колата и най-вече да е здрава и запазена по възможност и 1.6 не е малък мотор <зависи от желанията ти де>

и x6 не е май все едно!

То на човек се нещо не му стига! Я коне, я нещо друго .....
и x6 не е май все едно!

и x6 не е май все едно!

Pet@r написа:То на човек се нещо не му стига! Я коне, я нещо друго .....![]()
и x6 не е май все едно!![]()
Много си прав, аз се опитах да попитам един пичага от форума ама той нещо не пожела да ми отговори...та ако може теб да разпитам...Нов съм във това форумче, а и като цяло не съм запознат с форумите...идеята ми е, че искам 318 ис и ако можеш да ми подскажеш къде какво и как да търся като цени части и т.н ще съм ти благодарен...ако искаш пиши и лс...мерси предварително
Ne e wajno kolko konq ima6 pod kapaka, a kakwo magare zad wolana 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Рошко написа:Много си прав, аз се опитах да попитам един пичага от форума ама той нещо не пожела да ми отговори...та ако може теб да разпитам...Нов съм във това форумче, а и като цяло не съм запознат с форумите...идеята ми е, че искам 318 ис и ако можеш да ми подскажеш къде какво и как да търся като цени части и т.н ще съм ти благодарен...ако искаш пиши и лс...мерси предварително
Видях ти лс-то,но не сметнах за необходимо да ти отговарям,при положение,че ти казах и в темата за частите,че това са актуални цени.
при 318is има 2(два) двигателя - М42 и М44...по това по-лесно ще се ориентираш като гледаш цените в тази тема...ще ти кажа една поговорка,която важи с пълна сила...по-добре си купи по-стара и по-скъпа иеска за да пишеш по-рядко в Е36 раздела...ако все пак си на тезата "това е стар автомобил,повече от 5000лв са грешни пари" всеки ден ще ти отговаряме в темите "помощ счупи се еди кво си...помощ не иска да пали и т.н."
Надявам се да си ме разбрал правилно

ако си харесаш екземпляр и си от софия,заведи го на една диагностика в Дару Кар или в сервиза на sachs(Никола) от форума да го прегледат както трябва и да ти кажат дали си заслужава тази инвестиция...успех в търсенето,аз лично втората си кола я търсих 3 месеца

нещо да попитам пак..
интересува ме какво трябва да гледам основно когато тарся БМВ 316..на мен ми харесва много този модел въпреки двигателя...но интересува ме на какво трябва да обращам внимание като оглеждам колата...надявам се да се изразявам правилно т.е. да разбирате какво искам да ви попитам...
и ви благодаря за отговорите..ама все пак сам нови4ак и искам да нау4а колкото мога пове4е преди да купя тази кола..благодаря за мненията ви

:)
ако може някой събет коя година да е какъв двигател...тънкости който само някой от вас може да ми каже
..да има ли електроники много..какжо по принцип дава дефекти...такива неща..

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Ивелин мани я 16-ската нейният разход няма да ти падне градско под 10 а ис-а и 2.0-ката давар няколко литра огоре но ще ти е по здрав мотора.
:)
а какво значи това м43 с веригата ей тези найменувание нищо не ми говорят какво значи?някакав модел на двигателя ли е...що е то и има ли почва у нас?

детски болести
а е момчета някои ще ми каже ли какви са тея детски болести при БМВ????че се натъквам на тях из форума апък никаде не са обяснени или поне аз не сам кацнал на тяхно обснение...мерси
- nsbob
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=20166
това са основните болести на колите ни
това са основните болести на колите ни
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3