изгаснаха ми и двата халогена
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- kudo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Х5 3,0D
- Мечтае да кара: МНООООГО ЯКО BMW
изгаснаха ми и двата халогена
Здравейте!Изгаснаха и двата не свети и иконката на таблото даже,гледах данее от бушоните,имаше два изпушили,но като ги смених пак нищо.Данеби някакво реле да е.На капачето на бушоните има таблица с номерата и амперите съответно на дадения бушон ,но немога да разбера кой бушон кой номер е.Ако може някой да ми обясни как да оправя халогените и как да разчитам бушоните ще съм му страшно благодарен!!! 

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Виж в тази тема
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=11820
В края й има схема на бушоните на английски език.

- kudo
- младши ентусиаст
-
re
Благодаря,прочетох доста наща които ме интересуваха.Само не разбрах как се четат бушоните ,кой е 1,2,3,4,5 и т.нSummonedToDIe написа:Виж в тази темаhttp://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=11820
В края й има схема на бушоните на английски език.

- kudo
- младши ентусиаст
-
re
То на капака пише кой бушон на колко ампера одговаря,а аз немога да разбера самите бушони как се четат,на тях няма номера кой е 1,кой 2 и т.н.На схемата са нарисувани в права линия,а в кутиятя те са на 3-4 групи по няколко там как да разбера кой кой е?sin_fen написа:на капака на бушоните има схема с номерата
- agent smit
- младши ентусиаст
-
Може релето да не контактува добре. Извади го, почисти изводите и пак го постави, може да се оправят нещата. При мен така се получи когато бяха отказали аварийните светлини веднъж. Изглежда, че с течение на времето тези контакти се замърсяват (окисляват) и започват да не контактуват добре.
9 мнения
• Страница 1 от 1