Скърцане на съединител - ПОМОЩ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Скърцане на съединител - ПОМОЩ
Колеги проблема е следния. Съединителя скърца ужасно.
При натискане и при отпускане.Твърдостта на педала си е същата... Преди около седмица забелязах, че започва да скърца, след цял ден каране когато се прибирам. Тези дни обаче скърцането е силно и отчетливо още от първото потегляне...
Съединителя си работи добре (зацепва в средата) Не съм топял гуми, не съм я ръчкал... Скърцането дразни, ясно е -влизам в сервиз, но ако има компетентни,
поне да имам някакви предположения в сервиза,че там са едни папагали
Благодарско на всеки отзовал се

Съединителя си работи добре (зацепва в средата) Не съм топял гуми, не съм я ръчкал... Скърцането дразни, ясно е -влизам в сервиз, но ако има компетентни,

Благодарско на всеки отзовал се
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Моя лятото като взех колата и смених съединителя го чух да скърца нещо откъм педала. Пръснах го със спрей, може WD40 да ползваш, от тогава не се е обаждал
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 508#620508

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 508#620508
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Ако е нещо такова,тая смазка е вълшебна.Аз си напръсках пантите на вратите и разяде ръждата,която беше започнала да се забелязва. Това WD40 стана много разпространено,само не знам-оня ден видях в Метро една голяма разфасовка,която имаше хем тръбичка,хем пръскало като дезодорант.Чудя се дали има разлика съдържанието от обикновената малка бутилчица смазка WD40,която аз си имам в колата
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
Колега и моя съединител скъцаше на няколко пъти от към педала за по ден два и после от самосебеси спира.
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Проблема е че има едно гумено маншонче с масло, с времето се къса и изсъхва и просто трябва да се смаже;)

8 мнения
• Страница 1 от 1