мнения bmw 316 1,6i compact от 97 г.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
мнения bmw 316 1,6i compact от 97 г.
здравейте колеги,желая да купя bmw 316 1.6i compact ot 97 г. с автоматична скоростна кутия ,моля да ми кажете какво мислите за този модел и заслужава ли си парите 8900 лв. втора ръка.Благодаря ви предварително 

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Според мен не си заслужава за тези пари, ама ИЗОБЩО. Дори и само от обявите в този форум за тази сума, ще се убедиш.
- Raicko Racing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 318Is
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
преди седмица ми откраднаха същия модел но от 94-та с 4 врати и предишната беше автоматик и съм страшно доволен от нея.С автоматик съм свикнал и за това искам пак такава,пък ако ще и нея да е откраднат няма да се дам пред хора за които честното изкарване на пари е чуждо,а и никога няма да изневеря на марката 

panteras написа:преди седмица ми откраднаха същия модел но от 94-та с 4 врати и предишната беше автоматик и съм страшно доволен от нея.С автоматик съм свикнал и за това искам пак такава,пък ако ще и нея да е откраднат няма да се дам пред хора за които честното изкарване на пари е чуждо,а и никога няма да изневеря на марката
Абе ти си направи каско пък нека да я крадът...
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Ако е читава машината - парите си заслужават...хубавите неща винаги са си стрували парите...ей затова тук колите се продават по форума с месеци,щото всеки си мисли,че като е 10 годишна цената й трябва да е не повече от 6000лв... 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: мнения bmw 316 1,6i compact от 97 г.
panteras написа:здравейте колеги,желая да купя bmw 316 1.6i compact ot 97 г. с автоматична скоростна кутия ,моля да ми кажете какво мислите за този модел и заслужава ли си парите 8900 лв. втора ръка.Благодаря ви предварително
Впечатленията ми от същата кола са от няколко дни, но засега се държи чудесно, ако ще я караш на градско предимно... Щом си имал 316 знаеш колко върви, останалото е въпрос на дизайн. Обаче за тези пари мисля,че можеш да намериш и други автоматици

Never mistake motion for action...
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ако колата е наистина добра, цената е ок, но аз написах,че за тези пари може да се намери и друг читав модел с автоматични скорости 

Never mistake motion for action...
13 мнения
• Страница 1 от 1