Лампа на AIR-beg
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- asi_tulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 Turbo
Лампа на AIR-beg
Та значи, въпроса ми е следния:
Смених си волана и махнах оригиналния 4 лъчев който е с аербег. И естествено сега ми свети лампата на таблото за аербега. Някой да знае как да излъжа компа че възглавницата е още там? Беше свързана със куплунг с два кабела + маса.
Смених си волана и махнах оригиналния 4 лъчев който е с аербег. И естествено сега ми свети лампата на таблото за аербега. Някой да знае как да излъжа компа че възглавницата е още там? Беше свързана със куплунг с два кабела + маса.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
що бе то си е гот да ти свети таблото...
при мене свети аирбега, наклатките, бензина и от време на време АБС-а то голямо шоу
при мене свети аирбега, наклатките, бензина и от време на време АБС-а то голямо шоу

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Mollov написа:Махни лампата на таблото

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Що бре? Аз сериозно говоря
Щом новият волан няма торба.... да махне лампата да не му свети (той и сам си знае, че няма торба) и готово 

- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Mollov написа:Махни лампата на таблото
Това няма да помогне, тъй като има резервен LED диод, ако тази лампа изгори или я няма, свети той. Можеш да я махнеш и да запушиш мястото на таблото с изолирбанд или нещо такова за да не виждаш другата светлина.
Аз не бих си махнал волана с бег никога, а и според мене този волан си е много хубав и всякъкъв тунинг волан не се връзва с интериора и изглежда като пернишки голф, но тва си е твое решение...
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
zBoost написа:всякъкъв тунинг волан не се връзва с интериора и изглежда като пернишки голф, но тва си е твое решение...
Ако ще коментираме тунинга на човека,маи трябва да започне от стелките си мисля аз...

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.........
Кажете кое да махна или счупя, защото и на мен ми свети при положение, че махнах цялата фасунка и ме дразни АДСКИ!!!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- asi_tulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 Turbo
Волана който си сложих е 3 лъчев пак от BMW с айрбег, който е вграден в него. На самия волан си има лампичка за айрбега и сега са ми две.
Идеята ми е да симумлирам по някакъв начин наличието да старата възглавница, та като дадеж на контакт и лампа на таблото да светне и после да изгасне.
Ако въобще може да стане това.
Иначе остава варианта със счупването на кружката май.

Идеята ми е да симумлирам по някакъв начин наличието да старата възглавница, та като дадеж на контакт и лампа на таблото да светне и после да изгасне.
Ако въобще може да стане това.
Иначе остава варианта със счупването на кружката май.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Проблема ти е, че си го махнал докато колата е била с вързан акумулатор. Кога правиш такава интервенция, се маха минусовата клема и ги сменяш. Сега след като си завършил и свързал всичко, отиди в някой сервиз да ти изчистят грешката, иначе сама няма да спре да свети.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Re: .........
Тоо Cool написа:..
Купи си датчик за дясната седалка - 100лв е,другия вариант е да се свържат 2та края на буксата,която стърчи от мокета и ще симулира постоянно,че има човек и ще изгасне лампата на таблото

asi_tulev написа:...
Щом има торба във волана,бягай на една диагностика да ти изчистят грешките и ще изгасне лампата

zBoost написа:...
Тук не съм съгласен...нужно е само да махнеш ключа от стартера...свалял съм и дясната седалка(откачам датчика) и волана,без да свалям клеми от акомулатора...достатъчно е да не е на контакт

47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4