номер на двигател 318ис
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
номер на двигател 318ис
колеги интересува ме къде е щампован номера на двигатела на 318ис че утре трябва да се ходи в кат и ми писна да си дера ръцете ,търкайки някъде си 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Какво си се притесни,слизаш долу и се правиш ,че чистиш и така няколко пъти докато не ти кажат следното:
Пишеме я без номер-не се чете.
И ти охилен си тръгваш
И ти охилен си тръгваш

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
vld написа:Пишеме я без номер-не се чете.
По-голям кеф от това не съществува...синята ми кола е така записана и ако иска човек може да си сложи извън БГ мотор дори от Мка,стига и той да е нечетлив...

- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
vld написа:Какво си се притесни,слизаш долу и се правиш ,че чистиш и така няколко пъти докато не ти кажат следното:
И ти охилен си тръгваш
Ае понеже аз с братовчед си регистрирах колата , та и тои така праи се че чисти ама ония свети там и вика не там не там каде търкаш там

Мен пък щяха да ме карат да ходя пак - на комисия... Викам не може ли да го пишат не се чете, те викат не, не без да си минал комисия не става. Знам го къде е ама не се вижда и накрая добре, че ми дадоха една лампа и го видях, че иначе още разправии щеше да има.
Обаче мойта е 316.

Последна промяна Berboo на 06 Яну 2008, 15:05, променена общо 1 път
- ///MapTo
-
-
Berboo написа:Знам го къде е ама не се вижда и накрая добре, че ми дадоха една лампа и го видях, че иначе още разправии щеше да има
Това не е твое задължение...това е работата на този,който ти качва колата на канала в КАТ и ти преглежда спирачките и номера на рамата

- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
.....
Така и така сме заговорили за номера. При мен е писано не се чете ... ако сложа нещо друго няма да имам грижи в кат ? Стига да е 4 цилиндрово ?/че аз съм с 4 цилиндров и писано "НЕ СЕ ЧЕТЕ" 

///MapTo написа:Berboo написа:Знам го къде е ама не се вижда и накрая добре, че ми дадоха една лампа и го видях, че иначе още разправии щеше да има
Това не е твое задължение...това е работата на този,който ти качва колата на канала в КАТ и ти преглежда спирачките и номера на рамата
Това го знам, обаче всичките си бяха бръкнали в джобовете и само викат "зад рабуша, зад рабуша" и нищо не правят. Много се изнервих, аман от такива дето само симулират дейност

А иначе към JANI, намери някой да ти го покаже къде е, че по-добре е за нервната ти система да не се разправяш с идиоти

- ///MapTo
-
-
Re: .....
shengi написа:...
Давам прост пример...
излизаш извън предела на границите ни...отиваш в държава Х и там си слагаш матор 2.8..връщаш се в БГ и на границата ти казват отвори капака да направим сверка...гледат за номера на матора - нечетлив...гледат твоя в малкия талон - не се чете...взимаш си документите и айде чаул...в малкия талон пише каква е колата,не пише броя на цилиндрите

- vld
- Старши ентусиаст
-
Е къде та къде ,ми зад щеката ма наслото е
Кат почне да ти вика а давай още ти му казваш абе аз не мога изчисти го ти по добре щом можеш и излизаш от канала и това е.
Марто е прав това си е тяхно задължение и в края на краищата плащаш такса за това
Няма такива филми като комисия поне в кат софия.

Кат почне да ти вика а давай още ти му казваш абе аз не мога изчисти го ти по добре щом можеш и излизаш от канала и това е.
Марто е прав това си е тяхно задължение и в края на краищата плащаш такса за това

Няма такива филми като комисия поне в кат софия.
Последна промяна vld на 06 Яну 2008, 15:25, променена общо 2 пъти

- vld
- Старши ентусиаст
-
///MapTo написа:shengi написа:...
Давам прост пример...
излизаш извън предела на границите ни...отиваш в държава Х и там си слагаш матор 2.8..връщаш се в БГ и на границата ти казват отвори капака да направим сверка...гледат за номера на матора - нечетлив...гледат твоя в малкия талон - не се чете...взимаш си документите и айде чаул...в малкия талон пише каква е колата,не пише броя на цилиндритеиди докажи,че 316/318 не е шест цилиндров
Принципно е така със смяната,НО е малко грубо да сложиш шестак на 316-ка

Иначе ако и монтираш друг 4-ри цилиндровн копче немогат да ти кажат.И никой никога няма да те кара да ходш на техно-тест и освен това данъка ти е като на 316

Иначе в малкия талон номер на мотора не се пише,него го има в големия талон.А когато го няма там пише БЕЗ НОМЕР.
Компакта ми е така и съм много доволен,че един пич ме отвори в последователността на действията при регистрацията в КАТ за да ми го пишат така.

- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
Извинявам се за оффтопика ама в Стара Загора няя да стане тва с оправяи са аз не моа да го изчистя -Отговорът е ми като си го изчистиш ела пак на канала? Идиоти са големи и само седят и се чешат по главите 

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2