Здравейте
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Здравейте
Искам да ви попитам нещо. Значи много съм си харесал БМВ 318 и скоро време ще си закупувам
Ще се наложи обаче да го карам на метан. Интерсува ме колко пари струва уредбата, каква трябва да бъде тя и дали ще върви на метан. Мерси предварително! 

Re: Здравейте
razzor написа:Искам да ви попитам нещо. Значи много съм си харесал БМВ 318 и скоро време ще си закупувамЩе се наложи обаче да го карам на метан. Интерсува ме колко пари струва уредбата, каква трябва да бъде тя и дали ще върви на метан. Мерси предварително!
Добре дошъл.Потърси в търсачката и ще намериш отговор на твоето питане.

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Цена не мога да ти кажа сигурна, но допускам около 2 000 лева.
Метанов инжекцион ако правят... Такава ти трябва.
Не е много добра идеята ти. Колата тежи. Метановата уредба и тя тежи. Багажното място и без това е малко... Ше стапяш целия заряд за 150 км... А колк още живее двигателят, не се знае.
Метанов инжекцион ако правят... Такава ти трябва.
Не е много добра идеята ти. Колата тежи. Метановата уредба и тя тежи. Багажното място и без това е малко... Ше стапяш целия заряд за 150 км... А колк още живее двигателят, не се знае.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Малко извън темата - според вас метан или газ е по добре? И ако газ какви пари ще ми стъпи?
Газовите инжекциони са по - разработени, по им се знаят проблемите, по - евтини и по - леки.
Ама пък возят по - скъпо. И тенденцията е да става още по - скъпо.
Ти си решаваш.
Не знам кое захабява повече мотора - газ или метан; колегите ако знаят да кажат...
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
абе колега кари си бимата на бензин!
нети трябва ХЛОПЕЛСКО или ГОЛФОВО самолетно гориво -те бега4ките само с такова варват.
от мене един савет -ако иска6 да си прецаква6 колата си сложи гас 

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
razzor написа:И аз съм на тва мнение - по добро от бензина няма. Обаче много скъпичко ще ми излиза, затова търся друг варянт
A ako "ръснеш" 2000 и кусур лева за уредба няма ли да ти е скъпо?
И дали докато я караш тая кола ще ги избиеш тези пари и ще почнеш да караш на евтино?
- cesico
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: баба 323ти ,
- Детайли за колата: hell rot!
Re: Здравейте
за два месеца направих 7хил. километра на метан за по 5-5.50 лв за стотак изван града с разумно каране - ти решаваш?
сложиха ми го за 1500 кинта с 2 бъчви отзаде
сложиха ми го за 1500 кинта с 2 бъчви отзаде
CONAN написа:razzor написа:И аз съм на тва мнение - по добро от бензина няма. Обаче много скъпичко ще ми излиза, затова търся друг варянт
A ako "ръснеш" 2000 и кусур лева за уредба няма ли да ти е скъпо?
И дали докато я караш тая кола ще ги избиеш тези пари и ще почнеш да караш на евтино?
И ти си прав донякъде. С тез 2000 лева ще мина около 10 хиляди километра - аз за месец минавам около 2 хиляди така че според мен ще си ги избия.
cesico как върви колата ти на метан, не е ли много тромава с тези тежки бутилки?
И някой друг ако кара на газ да каже неговата кола как върви и какви пари му е газовата (или метановата) уредба.
Мерси!
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2