Как се сменя бензинова помпа

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E-90

Как се сменя бензинова помпа

Мнение от arkadas » 31 Дек 2007, 16:12

Привет колеги. Здраво закъсах преди празниците с колата. След маса нерви и ходене по мъките се установи, че бензиновата помпа е заминала. След нова година ще си взема, но въпросът ми е дали се смяната е сложна работа и дали ще мога сам. Моля, който е запознат да ми обясни малко по-подробно с особено внимание на пинизите (ако има такива) около смяната. Предварително голямо Благодаря и весело посрещане на Новата година на всички.

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 31 Дек 2007, 16:18

Не е най-елементарното действие на света, но се прави....под задната седалка...приготвяш 8,10 и 13 с права отверка и паркетен нож и почваш ;)

Потребител
Аватар

Мнение от Ивашкин » 31 Дек 2007, 17:24

колега а да те попитам какви ядове имаше, какво ти правеше колата, че и аз с мойта нещо не се разбирам :?:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TofiTo » 31 Дек 2007, 17:26

Абе колега няма смисал да ходиш до никои маистор...застапваи я сам..Намира се вав дясния резервоар.Махаш седалката и ще видиш как става.Аз я сменях лятото набарах я за 140кинта сас отстапката в магазина.Не се плаши а я застапваи когато купиш ПОМПА... :P Весело изкарване на новата 2008 :D :D :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mamintaiko » 31 Дек 2007, 18:45

мене майстори мия смениха и на тръгване на море като ми напълниха с бензин догоре и като преле - на омв-то със спринцовка съм смъркал бензин и сам си я затегнах - никаква философия не е да си я смениш - фатката е да гледаш майстора да ти я стегне хубаво - или ти си я стегни .....................че иначе много мирише хахахахаха :mhihi:

Назад към E36