боя
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
71 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
боя
колеги парво извинявам се ако има подобна тема и ако може линк към нея ще съм много благодарен ако не въпроса ми е следния някой пребоядисвал ли си е колата и колко струва долу горе цвета който искам е като тази на снимката.
п.с. колата е на колега от форума ако има нещо против че съм я качил да каже ще я махна веднага.
http://bmwpower-bg.net/forums/album_pic.php?pic_id=6122
п.с. колата е на колега от форума ако има нещо против че съм я качил да каже ще я махна веднага.
http://bmwpower-bg.net/forums/album_pic.php?pic_id=6122
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
тя боята няма да ти излезе много /300лв-база+лак-оптимален вариант/ но зависи къде ще я боядисат.там разликата е голяма /1000-2500/
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
моита я пребоядисах за 700лв. при приятел обаче - марша в цената ще е много голям в зависимост от боята , лака-страшно е важно да е готин................... и накрая майстора - ама си приготви 1000 та и отгоре.........около 1500 за по сигурация 

- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
На мен също тази боя ми прилича на Шварц 2-акрилна !
Началото на декември месец пребоядисвах моята, беше космошварц но исках нещо по ...изтънчено
По принцип бях с писмо от застрахователите, но доплатих за някои елементи. Може би около 1500лв ще излезе цялостно пребоядисване, ако отидеш при качествен бояджия!
За под 1000лв, може би ти трябва доста късмет , за да стане добре
Началото на декември месец пребоядисвах моята, беше космошварц но исках нещо по ...изтънчено

По принцип бях с писмо от застрахователите, но доплатих за някои елементи. Може би около 1500лв ще излезе цялостно пребоядисване, ако отидеш при качествен бояджия!
За под 1000лв, може би ти трябва доста късмет , за да стане добре

- Vozq_bez_pari
- младши ентусиаст
-
- Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката
az за под 1500-2000к качесвен бояджия да се навие да я прави незнам.......даже добрите трудно им се занива с цялостно пребоядисване, щото като ще го правят искат да го правят като хората. Тва е мн гърч понеже съм участвал в такова нещо секи гледа да боядисва на елемент(калници, капаци и така )
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
Брат ми си пребоядиса колата лятото - намацаха му я за 700лв, в оригинал му я "Намацаха"....а и лака вече започна да се бели!
По принцип металика се нанася по трудно и вероятността да се изложат бояджиите е по-голяма, така че според мен влизай в отбора с Шварц 2 и ако имаш пари не ги пести, за да стане качествено и да си доволен!
По принцип металика се нанася по трудно и вероятността да се изложат бояджиите е по-голяма, така че според мен влизай в отбора с Шварц 2 и ако имаш пари не ги пести, за да стане качествено и да си доволен!
- Vozq_bez_pari
- младши ентусиаст
-
- Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката
най добре за мен е Diamantschwarz met. 181
но ти спомена за пребоядисване какъв ти е оргиналния цвят на колата ..... 6тото трябва да е близък до новия
не може да е бяла и да я боядисаш черна
ако искаш лъскаво виж в галеията ми ама не е 4ерна
всмисал то може напулно да и смениш цвета ама за такова ЦЯЛОСТНО пребоядисване вече незнам дали някой ще се навие да го прави
(направо не ми се мисли как ще се прай
)аи да се навие цената ще е 
но ти спомена за пребоядисване какъв ти е оргиналния цвят на колата ..... 6тото трябва да е близък до новия

не може да е бяла и да я боядисаш черна

всмисал то може напулно да и смениш цвета ама за такова ЦЯЛОСТНО пребоядисване вече незнам дали някой ще се навие да го прави

- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
Колеги виждам че е отворена тема за боядисване-и аз искам да попитам за съвет-Тоест колко ще ми излезе частично пребоядисване на 318is Купе(материали+работа) детайлите са Предна брня.преден капак+цялата лява част.Цвета е тъмно син металик но не го знам как се води по каталог.Благодаря предварително 

- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
Колеги виждам че е отворена тема за боядисване-и аз искам да попитам за съвет-Тоест колко ще ми излезе частично пребоядисване на 318is Купе(материали+работа) детайлите са Предна брня.преден капак+цялата лява част.Цвета е тъмно син металик но не го знам как се води по каталог.Благодаря предварително 

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
guns3 написа:Колеги виждам че е отворена тема за боядисване-и аз искам да попитам за съвет-Тоест колко ще ми излезе частично пребоядисване на 318is Купе(материали+работа) детайлите са Предна брня.преден капак+цялата лява част.Цвета е тъмно син металик но не го знам как се води по каталог.Благодаря предварително
По принцип средно цената за пребоядисване на един елемент,варира около 150лв. труд+боя и камера.Ако постигнеш някакъв консенсус(пазърлък) с бояджията за пребоядисването на посочените от теб елементи е възможно да докараш и по изгодна цена.
В случая говоря за качествено пребоядисвне.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
71 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5