Ел стъкла ПРОБЛЕМ

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Ел стъкла ПРОБЛЕМ

Мнение от .::Братоев::. » 24 Дек 2007, 12:17

Колеги дясното ел стъклко на Е36 купе нещо се базика с мене като го сваля после не се вдига.Цъках цъках 5 6 пъти и се вдигна от какво може да е това.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 24 Дек 2007, 12:55

и мойто беше така и след това спря да се отваря въобще, ама не съм занимавал защото сега е змима :)))

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 24 Дек 2007, 13:08

отиди в кобра
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mamintaiko » 24 Дек 2007, 17:53

свали си бутона на елстъклата , махни платката с диода , или поне я покрий с нещо и пръсни с контактен шпрей пъпките на комутатора- най- често това е проблема- лош контакт в бутона - на дали е от стъклото..................ако не стане просто си провери бутона - в дару е около 70 лв , втора употрепа , например на завоя на суходол-е по 20 лв. - смени го ..........е ако наистина не е проблем в механизма на самото стъкло , ама на дали

и аз имах такъв проблем - кожодерите ми махаха ксорите , махаха стъклата , кво ли не правиха ........и накрая един приятел ми го пръсна с контактен шпрей- оттогава грижи нямам
весела коледа :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от .::Братоев::. » 24 Дек 2007, 18:04

Мерси мн на отзовалите се , ще пробвам утре че вече стана късно.
Весели Празници :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от .::Братоев::. » 24 Дек 2007, 21:46

Колеги днес мих колата и еисега слизах за малко до нея,и забелязах ,че прозорците не се свалят като отворя вратата възможно ли е да е замръзнало нещо
Извинявам се ,че пак задавам досадни вапроси
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 24 Дек 2007, 23:09

100% е замръзнало.
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 24 Дек 2007, 23:15

ceco-stz написа:Колеги днес мих колата и еисега слизах за малко до нея,и забелязах ,че прозорците не се свалят като отворя вратата възможно ли е да е замръзнало нещо

Колега избягвай да отваряш вратите като са замръзнали и напръскай уплатненията със спрей за зимата, защото видях наскоро, че на мойто стъкло леко отгоре е отчекнат част от външния му слой (заобленото) на едно място и металната рамка пред уплатнението е също малко наранена. Като се замислих преди седмица имаше много сняг, чистих и отворих вртата, обаче стъклото не се смъкна и я затворих. При тези ниски температури може да се счупи нещо :confused:

ентусиаст
Аватар

Мнение от .::Братоев::. » 24 Дек 2007, 23:41

zBoost написа:
ceco-stz написа:Колеги днес мих колата и еисега слизах за малко до нея,и забелязах ,че прозорците не се свалят като отворя вратата възможно ли е да е замръзнало нещо

Колега избягвай да отваряш вратите като са замръзнали и напръскай уплатненията със спрей за зимата, защото видях наскоро, че на мойто стъкло леко отгоре е отчекнат част от външния му слой (заобленото) на едно място и металната рамка пред уплатнението е също малко наранена. Като се замислих преди седмица имаше много сняг, чистих и отворих вртата, обаче стъклото не се смъкна и я затворих. При тези ниски температури може да се счупи нещо :confused:

Точно това забелязах и аз и свалих с 2 3 санта стъклото защото опираше и неможеше да се затвори вратата нормално.
Мерси мн за отговорите пичове евала :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318ис
Мечтае да кара: //М-Без Значение

Мнение от guns3 » 24 Дек 2007, 23:56

Очаквай такива замръзвания на стъклата и на ключалките след автомивка през зимата.Аз вчера я измих и сутринта като при тебе-ло внимателно със стъклата и няма сташно :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mamintaiko » 25 Дек 2007, 11:58

:D

еи тва е класика.......миене през зимата - откъде ли не съм се качвал после за да вляза в колата............просто я запали и направи едно кръгче до ..пловдив примерно - майтап де - остави я да се загрее добре и после с шпрейче ..........и др път ако нямаш топъл гараж преди да ти я мият сложи ва ключалките някакъв протектор - листче или нещо подобно и като ти я измият , сам си я доизбърши и маааааааааззззззззззааааааанннннннннеееееееето тва на всеки се е случвало - не се плаши

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e60 само с десния крак
Мечтае да кара: m5

Мнение от lozen_bmw » 25 Дек 2007, 12:49

4естита коледа!!!и моито се базика на купенцето
NE SI GO DAVAM BMW-to-MOE SI E!!!!

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 25 Дек 2007, 13:03

И при мене е така, ама 100% не е от копчето, не е и от пластмасовите водачи, щото и тях сменях. Имам съмнения за уплътненията..
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

ентусиаст
Аватар

Мнение от .::Братоев::. » 25 Дек 2007, 14:10

При мен копчето си работи вдига се стъклото явно ,че е замръзнало ама аз ше я подгрея еиса :mhihi: :mhihi:
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 25 Дек 2007, 18:16

Само се чудя тва стъкло като нямаш акумулатор или ей така като замръзне няма ни сваляне, ни вдигане. Ако бързаш някъде сутрин примерно, блъскаш врати и тръгваш, кога ще подгряваш...

Следваща

Назад към E36