Ел стъкла ПРОБЛЕМ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
Ел стъкла ПРОБЛЕМ
Колеги дясното ел стъклко на Е36 купе нещо се базика с мене като го сваля после не се вдига.Цъках цъках 5 6 пъти и се вдигна от какво може да е това.
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
свали си бутона на елстъклата , махни платката с диода , или поне я покрий с нещо и пръсни с контактен шпрей пъпките на комутатора- най- често това е проблема- лош контакт в бутона - на дали е от стъклото..................ако не стане просто си провери бутона - в дару е около 70 лв , втора употрепа , например на завоя на суходол-е по 20 лв. - смени го ..........е ако наистина не е проблем в механизма на самото стъкло , ама на дали
и аз имах такъв проблем - кожодерите ми махаха ксорите , махаха стъклата , кво ли не правиха ........и накрая един приятел ми го пръсна с контактен шпрей- оттогава грижи нямам
весела коледа
и аз имах такъв проблем - кожодерите ми махаха ксорите , махаха стъклата , кво ли не правиха ........и накрая един приятел ми го пръсна с контактен шпрей- оттогава грижи нямам
весела коледа

- ентусиаст
-
Колеги днес мих колата и еисега слизах за малко до нея,и забелязах ,че прозорците не се свалят като отворя вратата възможно ли е да е замръзнало нещо
Извинявам се ,че пак задавам досадни вапроси
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
ceco-stz написа:Колеги днес мих колата и еисега слизах за малко до нея,и забелязах ,че прозорците не се свалят като отворя вратата възможно ли е да е замръзнало нещо
Колега избягвай да отваряш вратите като са замръзнали и напръскай уплатненията със спрей за зимата, защото видях наскоро, че на мойто стъкло леко отгоре е отчекнат част от външния му слой (заобленото) на едно място и металната рамка пред уплатнението е също малко наранена. Като се замислих преди седмица имаше много сняг, чистих и отворих вртата, обаче стъклото не се смъкна и я затворих. При тези ниски температури може да се счупи нещо

- ентусиаст
-
zBoost написа:ceco-stz написа:Колеги днес мих колата и еисега слизах за малко до нея,и забелязах ,че прозорците не се свалят като отворя вратата възможно ли е да е замръзнало нещо
Колега избягвай да отваряш вратите като са замръзнали и напръскай уплатненията със спрей за зимата, защото видях наскоро, че на мойто стъкло леко отгоре е отчекнат част от външния му слой (заобленото) на едно място и металната рамка пред уплатнението е също малко наранена. Като се замислих преди седмица имаше много сняг, чистих и отворих вртата, обаче стъклото не се смъкна и я затворих. При тези ниски температури може да се счупи нещо
Точно това забелязах и аз и свалих с 2 3 санта стъклото защото опираше и неможеше да се затвори вратата нормално.
Мерси мн за отговорите пичове евала

- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
Очаквай такива замръзвания на стъклата и на ключалките след автомивка през зимата.Аз вчера я измих и сутринта като при тебе-ло внимателно със стъклата и няма сташно 

- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-

еи тва е класика.......миене през зимата - откъде ли не съм се качвал после за да вляза в колата............просто я запали и направи едно кръгче до ..пловдив примерно - майтап де - остави я да се загрее добре и после с шпрейче ..........и др път ако нямаш топъл гараж преди да ти я мият сложи ва ключалките някакъв протектор - листче или нещо подобно и като ти я измият , сам си я доизбърши и маааааааааззззззззззааааааанннннннннеееееееето тва на всеки се е случвало - не се плаши
- lozen_bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 само с десния крак
- Мечтае да кара: m5
- Andronoff
- триногата
-
И при мене е така, ама 100% не е от копчето, не е и от пластмасовите водачи, щото и тях сменях. Имам съмнения за уплътненията..
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Само се чудя тва стъкло като нямаш акумулатор или ей така като замръзне няма ни сваляне, ни вдигане. Ако бързаш някъде сутрин примерно, блъскаш врати и тръгваш, кога ще подгряваш...
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2