Малко загря...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Малко загря...
Здравеите днес оставих колата на един маистор да ми смени термостата и се оказа че не беше обезвъздушил и колата загря и стигна следващата чертичка след средата след което аз веднага изгасих колата и я изчаках да истине дали съм преебал нещо или съм извадил късмет.
Beautiful Mechanical Wonder
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
ок
Споко,колега! Ако е стигнало само до следващата черта - няма страшно. Иди при ДРУГ майстор да ти обезвъздуши системата и задължително проверете парното дали духа топло отвсякъде.
Ако пак ти качи темп. търси причината другаде
Ако пак ти качи темп. търси причината другаде

- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
- Кара: M40B18 '93
Парно нямаше и я обезвъздуших горе долу набързо и температурата се нормализира и проима парно утре ще си поиграя по хубаво да не остане въздух но докато обезвъздушавах ми се случи друго неприятно нещо горната част на пробката дето се върти да се обезвъздуши се счупи... някои да знае колко струва въпросното нещо или да ходя при някои стругар да ми направи същото 

Beautiful Mechanical Wonder
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Не се притеснявай, моята също е стигала следващара черта след средата. Притеснително е в червеното, тогава веднага трябва да вземеш мерки, но дори в червеното може да издържи известно време.
При мен лично проблема е липса на добър виско съединител, в следствие перката не се върти с необходимата скорост и в задръствания ми загрява понякога, но като пусна парното на 3-4 и се охлажда до средата. Опитай и ти, ако духа топло парното може би да нямаш въздух, а проблема да е във виско съединителя.
При мен лично проблема е липса на добър виско съединител, в следствие перката не се върти с необходимата скорост и в задръствания ми загрява понякога, но като пусна парното на 3-4 и се охлажда до средата. Опитай и ти, ако духа топло парното може би да нямаш въздух, а проблема да е във виско съединителя.
BMW only!
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
- svetoslavned
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 83 /2.0d /2006
- Мечтае да кара: M 3
- Детайли за колата: Тайна
Временно можеш да сложиш подходящо болтче на мястото за обезвъздушаване, до като си купиш оригинално 

свн
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Имам едно въпросче
Колеги здравейте! Ако може някой да ми помогне! При скорост от примерно 120 когато реша да намалиа и натисна спирачката волана започва да вибрира яко. Когато скороста падне под 80 спира. На какво може да се далйи това??? И каде мога да я закарам за да я видят. Според мен не е нормално незнам???
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Re: Имам едно въпросче
Kregec написа:Колеги здравейте! Ако може някой да ми помогне! При скорост от примерно 120 когато реша да намалиа и натисна спирачката волана започва да вибрира яко. Когато скороста падне под 80 спира. На какво може да се далйи това??? И каде мога да я закарам за да я видят. Според мен не е нормално незнам???
тФа ко общо има с темата-не ми е ясно-ама караи да върви-

крива гума или баланс или крив диск или шарнир

- тъчи
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30 м10б18,е36 м52б20
Re: Имам едно въпросче
Kregec написа:Колеги здравейте! Ако може някой да ми помогне! При скорост от примерно 120 когато реша да намалиа и натисна спирачката волана започва да вибрира яко. Когато скороста падне под 80 спира. На какво може да се далйи това??? И каде мога да я закарам за да я видят. Според мен не е нормално незнам???
Не е нормално и моята е така и ми казаха,че е или шарнир или криви спирачни дискове,ама не знам точно.Като отида другата седмица в сервиза ще видя.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
къв е тоз майстор кат не може да я обезвъздуши 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2