Проблем с паленето
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
- Кара: M40B18 '93
Проблем с паленето
Значи, Колеги проблема е че не пали на студен мотор и то само когато е много студено времето , т.е. тя пали ама след 1-2 минути въртене на стартер.Ходих на диагностика ама ми казаха че не могат да кажат нищо ако не направи при тях проблема.И единствения вариант било да сменят едно по едно докато се оправи.Някои да е имал такав проблем или да има идея за какво става въпрос 

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
Акумолатора е Еxide на 1 седмица и върти добре но мисля 4е открих проблема след като днес цял ден не успях да запаля.Тъй де разхвърлих я и гледам на бенз. помпа нищо.Оказа се 4е се базика релето на бензиновата помпа и искри като въртиш.Смених го ама утре сутринта ще съм сигурен дали е от него ако неще пак да запали 

- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
Tender написа:E дано да си оправил проблема ама все пак сподели дали от това се е оказало. Газ имаш ли?
НЯмам газ.А проблема беше то4но от това.Отказа ми на 20км от Стара Загора и пуснах един директен + към помпата и се прибрах.Проблема беше в релето.Бяха му побелели контактите и като го натиснеш с пръста и тръгва помпата.ТА сега няма никакав проблем

7 мнения
• Страница 1 от 1