Спортен филтър ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bavarec_85
- кандидат ентусиаст
-
Спортен филтър ?
Здравеите на всички лудаци някои слагал ли е спортен филтар ,интересуваме дали се променя звука и дали дарпа малко повече от обикновения ?И дали е гадно за двигателя с една дъма да слагам ли да или не 

xaresvam vsi4ki BMW ta 

аз съм с панелен K&N разлика няма ..... като че ли но дори и факта че спортния филтър не се сменя а се чисти и то през 30-40000 км. пак накланя везините в негова полза така че.... слагайте и това е звука се променя само то конусния филтър за да промени панелният филтър звука трябва да се дупчи кутията (в което аз лично невиждам смисъл въпреки че моя е дупчен но не съм го дупчил аз) а за качването на конете..... има едена друга система на K&N маха се дебитомера и на негово място се слага един кит панел в който седи филтъра преди това се исчислява дебита на ваздуха и тн. и тн. и е много много скъпо
в импас тази система е някъде към 1500лв.

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
kick написа:като че ли но дори и факта че спортния филтър не се сменя а се чисти и то през 30-40000 км.

- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
И аз сложих панелен К&N и в началото усетих някаква съвсем малка разлика във варвенето,но бързо привикнах с това и сега не ми прави впечатление. Относно чистенето на филтъра
с тези наши превъзходни и чисти пътища мисля че 10000км. са напълноо достатъчни, че филтъра да заприлича на нищо
Общо взето за сега съм доволен,но ще видим за напред 

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
познат на 2 пъти си тотализира мотора на калибра, докато се усети за причината, при това беше с фирмен филтър
only rear wheel drive
Ozir1S написа:Ivo III написа:добре де .. как може от филтър да се скапе колата ?
Примерно ако ти е конус и не е изолиран как си треа може моторчето да пийне малко водица и да спука главица
това .. не го броим

как при нормална работа .. филтър който пуска повече въздух .. ще скапе двигател
е това питам

"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2