? за стартера
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
? за стартера
колеги от ден два колата ми взе да се запъва с паленето и си помислих че сигурно акумолатора е свършил но се оказа че проблема е от стартера
Имам един въпроса:
Да дам моя за отремонтиране или да си закупя нов(втора употреба)?
Ако някои е свалял своя и може да даде някои напътствия че гледам моя се държи само на един болт
и тои е някаква евреиска звезда(маи така се казваше)но е на много трудно място!
Имам един въпроса:
Да дам моя за отремонтиране или да си закупя нов(втора употреба)?
Ако някои е свалял своя и може да даде някои напътствия че гледам моя се държи само на един болт

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ми най вероятно четки.Най много и лагерите да му смениш и става нов.
А какво ти прави?
По принцип се държи на два болта и двата са хванати в скоростите
Сваля се от долу с разчупени удължения. размера на звездата трябва да е М14 или М16 не ппомня точно, то не е баш еврейска звезда ами си е мъжки болт със странна звездоподобна глава.
От другия край хващаш контра от към двигателния отсек.
Абе тва е доста гадно за сваляне аз като свалях моя на 324-ката
се видях в чудо, като звънях на Явор за жокер и той ми вика , бате по лесно се вади мотор със се скоростите от колкото само стартер
И си е верно тогава направо се икъртих
А какво ти прави?
По принцип се държи на два болта и двата са хванати в скоростите
Сваля се от долу с разчупени удължения. размера на звездата трябва да е М14 или М16 не ппомня точно, то не е баш еврейска звезда ами си е мъжки болт със странна звездоподобна глава.
От другия край хващаш контра от към двигателния отсек.
Абе тва е доста гадно за сваляне аз като свалях моя на 324-ката
се видях в чудо, като звънях на Явор за жокер и той ми вика , бате по лесно се вади мотор със се скоростите от колкото само стартер

И си е верно тогава направо се икъртих

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Колегата Rudisan имаше тема за стартера, там има свидетелски показания но за 318,....независимо че хепиенда на проблема му излезе от друго.
Но наистина кажи симптомите на стартера, върти ли ротора,...и прочие.
Но наистина кажи симптомите на стартера, върти ли ротора,...и прочие.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Симптомите са същите като че ли токът от акомулатора недостига..стартера едва едва завърта стрелките подскачат и дори губи токове и трябва да дам отново на контакт и да натисна копчето на имобилаизера........ако чукна ключа един два пъти за кратко колкото само да завърти после пали по лесно...
Проблема се появи преди два дни и както писах мислех че е от акумолатора но днес ходих при двама жичкаджии замериха акумолатора и динамото и всичко е 6 но единия ми каза че стартера се държал само на един болт и можело от това да заминал..и преди да го свали нещо в инсталацията в гаража му се запали и взе да дими и работа несвърши
Втория пък нямаше каде даго свали и каза да му го занеса свален и за 1 час щял да е готов ма през празниците на никои нему се занимава
Проблема се появи преди два дни и както писах мислех че е от акумолатора но днес ходих при двама жичкаджии замериха акумолатора и динамото и всичко е 6 но единия ми каза че стартера се държал само на един болт и можело от това да заминал..и преди да го свали нещо в инсталацията в гаража му се запали и взе да дими и работа несвърши

Втория пък нямаше каде даго свали и каза да му го занеса свален и за 1 час щял да е готов ма през празниците на никои нему се занимава

Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
имам втора употреба,ама чисто нов
....а тва че се държи на 1 болт,явно пак някой дюлгер е барал 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
7 мнения
• Страница 1 от 1