Въпрос за осветлението на сенниците
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпрос за осветлението на сенниците
Та така да попитам
Имам плафони под сенниците на тавана на купето. Би трябвало като отворя огледалото на сенника да светва, но уви. Смених крушките и пак нищо. Някакви идеи ? 

Деба тия дърти кочини!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Или да си почистиш контактните клеми,който са на "дръжката" на плафона...тази вътрешната,от към централното огледало за задно виждане 

- ///MapTo
-
-
Да де...не се изразих правилно...нали сенниците могат да се разкачат,ако ти свети слънцето отстрани да си ги завърташ...е там където стоят "закачени" ти е контактната клема,която пуска/спира плафона над сенника...почисти ги 

- ///MapTo
-
-
Мне...просто сенника ако го гледаш от шофьорската седалка...от лявата страна(от към вратата) е захванат на панта с 3 болта...от дясната страна е на една като кукичка и може да се изважда,в случай,че ти грее слънцето от страни...сещаш ли се какво имам впредвид?...е въпросната кукичка ти играе ролята на контактната клема 

- ///MapTo
-
-
и между другото,незнам дали ти е правило впечатление,но ако си отворил огледалото и бутнеш сенника да отиде максимално към предното стъкло,пак спира плафона по същата причина...контактната клема 

Братле никога не са ми светили тея гадини. Имаше един период когато десния светеше постоянно когато са ми пуснати фаровете...не на габарит, а на фарове. Ама замина крушката. Сега купих 2 нови смених ги, бушона смених въпреки, че видимо не беше изгорял ей така за всеки случай, разбирасе с хелп от колегата tsb_bg, но без резултатно 

Деба тия дърти кочини!
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2