Отново за бели мигачи
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Отново за бели мигачи
Здр. Казвам се Боряна и искам да купя за колата си бели мигачи - е36 седан, но няма кой да ми помогне в случая. Бихте ли ме насочили към някой магазин, чувала съм за тези около Христо Ботев. Нямам време да обикалям по морги. Искам да са оригинални, втора ръка. Ще се радвам да споделите мнения, пък може и някой от форума да продава. Мерси предварително. Четох доста теми, но май никоя не ме устройваше.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
бели мигачи?
отпред, отстрани, отзад ...
аз съм само отпред с такива, а искам отвсякъде. Стопове с бял мигач колко ли паръ струва ...
?
отпред, отстрани, отзад ...
аз съм само отпред с такива, а искам отвсякъде. Стопове с бял мигач колко ли паръ струва ...

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Стопове с бял мигач за седан нови в дару са 270 ако не ме лъже паметта...втора ръка предни оригинални мигачи почти няма шанс да се намерят...тук таме изпадат по форума за по 50-ина лв...честно казано нямат разлика с таиванските,освен че липсва щампата на бмв,но за тези,които не са чак такива фанатици едва ли ще е болка за умиране... 

http://www.redline-tuning.com/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,1280/category_id,70/manufacturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,8/ Ето стопове с бял мигач, само не знам дали цената е за 1 комплект или за 1 стоп...
А иначе за мигачите, в Дару има ли и колко струват нови, ако някой има представа... ? Щото аз искам да си имат щампата на БМВ пък

А иначе за мигачите, в Дару има ли и колко струват нови, ако някой има представа... ? Щото аз искам да си имат щампата на БМВ пък

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
И аз търся за отпред и калника бели мигачи купе. Някой ако знае къде продават читави на добра цена да издаде.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Някъде по Симеон има по 170- 180лв стопове с бял мигач Магнет Марели и Депо. Качеството е доста прилично. На мойта си сложих от ибей за 170лв с доставката и са определено по- смотани 

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Re: Отново за бели мигачи
Badnjak написа:Здр. Казвам се Боряна и искам да купя за колата си бели мигачи - е36 седан, но няма кой да ми помогне в случая. Бихте ли ме насочили към някой магазин, чувала съм за тези около Христо Ботев. Нямам време да обикалям по морги. Искам да са оригинални, втора ръка. Ще се радвам да споделите мнения, пък може и някой от форума да продава. Мерси предварително. Четох доста теми, но май никоя не ме устройваше.
имам 2 бели на единия обаче му е счупена щипката за закрепване... ако искаш мога да ти ги подаря

П.С. точно за седан са ако някой ги иска да пише Л.С. но ако борето изяви желание тя ще е щастливката

- GarDolf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Ее, това си е оферта де ама дамата е пуснала тема по случая, сега кофти ще е да я изпреварваме. Иначе ако тя не прояви желание, аз например бих се възползвал от предложението на колегата.
http://www.bgtuning.com/catalog/index.php <-- тука има интересни нещица. Поръчах си комплект мигачи за калниците, кристални, да ги видя просто дали им струва стоката. Ефектни са. По-добре изглеждат от оригиналните, оранжевите, но надали ще си взема angel eyes от тях пак, нещо не ми се струват качествени, а близо 400лв не са малко пари..
http://www.bgtuning.com/catalog/index.php <-- тука има интересни нещица. Поръчах си комплект мигачи за калниците, кристални, да ги видя просто дали им струва стоката. Ефектни са. По-добре изглеждат от оригиналните, оранжевите, но надали ще си взема angel eyes от тях пак, нещо не ми се струват качествени, а близо 400лв не са малко пари..

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Колежке я качи някоя твоя снимка (може и с колата) за да те насочим от къде да си вземеш най-добрите мигачи

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
Аз сега си купувах 60 лева дадох за мигачи.Два за калника и 2 за отпред.За Купе става въпрос и са на Депо но много добре стоят.
П.С.Към Колежката мога да ти поръчам и на теб след това мога ти ги пусна с куриер но става дълго на широко ако накрая не си намериш или никой колега не те опъти свиркай не ми тежи
П.С.Към Колежката мога да ти поръчам и на теб след това мога ти ги пусна с куриер но става дълго на широко ако накрая не си намериш или никой колега не те опъти свиркай не ми тежи

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
chocho-rz написа:Аз сега си купувах 60 лева дадох за мигачи.Два за калника и 2 за отпред.За Купе става въпрос и са на Депо но много добре стоят.
Колега я дай няква снимка да видя как седят, че и аз мисля да взимам.
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2