Отново за бели мигачи

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Отново за бели мигачи

Мнение от Badnjak » 17 Дек 2007, 19:43

Здр. Казвам се Боряна и искам да купя за колата си бели мигачи - е36 седан, но няма кой да ми помогне в случая. Бихте ли ме насочили към някой магазин, чувала съм за тези около Христо Ботев. Нямам време да обикалям по морги. Искам да са оригинални, втора ръка. Ще се радвам да споделите мнения, пък може и някой от форума да продава. Мерси предварително. Четох доста теми, но май никоя не ме устройваше.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 17 Дек 2007, 21:50

Пробвай тук в раздел купува има всичко :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Berboo » 18 Дек 2007, 1:17

И аз търся същите, но попадам само на някви тайвански майвански и не знам си какви за по 15 лв. броя, обаче и аз искам да са оригинални, може повече пари да са, но целта оправдава средствата :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: яки шестаци...

Мнение от EnimEn » 18 Дек 2007, 2:07

бели мигачи?
отпред, отстрани, отзад ...
аз съм само отпред с такива, а искам отвсякъде. Стопове с бял мигач колко ли паръ струва ... :) ?
Изображение
Read the fuckin` MANUAL!!!
Never took this road before... destination unknown!

"Good drivers,Just drive!"

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 18 Дек 2007, 2:14

Стопове с бял мигач за седан нови в дару са 270 ако не ме лъже паметта...втора ръка предни оригинални мигачи почти няма шанс да се намерят...тук таме изпадат по форума за по 50-ина лв...честно казано нямат разлика с таиванските,освен че липсва щампата на бмв,но за тези,които не са чак такива фанатици едва ли ще е болка за умиране... ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Berboo » 18 Дек 2007, 12:35

http://www.redline-tuning.com/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,1280/category_id,70/manufacturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,8/ Ето стопове с бял мигач, само не знам дали цената е за 1 комплект или за 1 стоп...

А иначе за мигачите, в Дару има ли и колко струват нови, ако някой има представа... ? Щото аз искам да си имат щампата на БМВ пък :mhihi: :mhihi:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 18 Дек 2007, 13:03

И аз търся за отпред и калника бели мигачи купе. Някой ако знае къде продават читави на добра цена да издаде.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Дек 2007, 13:12

Някъде по Симеон има по 170- 180лв стопове с бял мигач Магнет Марели и Депо. Качеството е доста прилично. На мойта си сложих от ибей за 170лв с доставката и са определено по- смотани :mhihi:
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Re: Отново за бели мигачи

Мнение от Ogi » 18 Дек 2007, 13:39

Badnjak написа:Здр. Казвам се Боряна и искам да купя за колата си бели мигачи - е36 седан, но няма кой да ми помогне в случая. Бихте ли ме насочили към някой магазин, чувала съм за тези около Христо Ботев. Нямам време да обикалям по морги. Искам да са оригинални, втора ръка. Ще се радвам да споделите мнения, пък може и някой от форума да продава. Мерси предварително. Четох доста теми, но май никоя не ме устройваше.

имам 2 бели на единия обаче му е счупена щипката за закрепване... ако искаш мога да ти ги подаря ;) казваш и ти ги пращам по еконт... просто не ми вършат работа... ( но еконта ще е за твоя сметка )

П.С. точно за седан са ако някой ги иска да пише Л.С. но ако борето изяви желание тя ще е щастливката :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от GarDolf » 18 Дек 2007, 15:45

Ее, това си е оферта де ама дамата е пуснала тема по случая, сега кофти ще е да я изпреварваме. Иначе ако тя не прояви желание, аз например бих се възползвал от предложението на колегата.

http://www.bgtuning.com/catalog/index.php <-- тука има интересни нещица. Поръчах си комплект мигачи за калниците, кристални, да ги видя просто дали им струва стоката. Ефектни са. По-добре изглеждат от оригиналните, оранжевите, но надали ще си взема angel eyes от тях пак, нещо не ми се струват качествени, а близо 400лв не са малко пари.. :roll:
Изображение Изображение
Не е срамно да спазваш правилника за движение по пътищата!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Дек 2007, 16:30

Тва е баси циганията. А и не са качествени, не пасват добре и става супер грозно.
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 19 Дек 2007, 10:36

еми колеги борянка явно не ги иска... за това някой ако ги икса да свирка :winky:

за компакт и седан са...

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 19 Дек 2007, 20:53

Колежке я качи някоя твоя снимка (може и с колата) за да те насочим от къде да си вземеш най-добрите мигачи ;) :mhihi:
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

crash tester
Аватар
Кара: F07 530

Мнение от chocho » 19 Дек 2007, 21:03

Аз сега си купувах 60 лева дадох за мигачи.Два за калника и 2 за отпред.За Купе става въпрос и са на Депо но много добре стоят.

П.С.Към Колежката мога да ти поръчам и на теб след това мога ти ги пусна с куриер но става дълго на широко ако накрая не си намериш или никой колега не те опъти свиркай не ми тежи ;)

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 19 Дек 2007, 22:10

chocho-rz написа:Аз сега си купувах 60 лева дадох за мигачи.Два за калника и 2 за отпред.За Купе става въпрос и са на Депо но много добре стоят.

П.С.Към Колежката мога да ти поръчам и на теб след това мога ти ги пусна с куриер но става дълго на широко ако накрая не си намериш или никой колега не те опъти свиркай не ми тежи ;)

Колега я дай няква снимка да видя как седят, че и аз мисля да взимам.

Следваща

Назад към E36