Не запали тази сутрин
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
Не запали тази сутрин
Тази сутрин като опитах да запаля и врътнах ключа заработиха все едно 2-3 цилиндъра, затресе се силно и това беше...ток имаше, бензин има. Пробвах доста пъти и педала настъпвах. Оставих я и след около час отидох с приятел да подам ток с друга кола. Пак същото - тресе подскача ама не пали. Свещите са ми нови, акумулатора е нов. Иначе силно миришеше на бензин и си мисля че я задавих, затова ще я оставя пак и след 2 часа пак ще пробвам с ток от друга кола. Обадих се на майстора - каза да я карам на диагностика и според него можело да е топлинен датчик. За пръв път го прави това... 

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: Не запали тази сутрин
От колко време не си я палил?
- betona
- младши ентусиаст
-
Само в неделя не съм я карал
Чудя се какво може да е - всичко без дюзите е сменено...ама не ми се вярва да е от тях

- betona
- младши ентусиаст
-
дали може да е от това....като запали веднага отивам в Юве на диагностика, че не ми се иска да ме дърпат в това време
- betona
- младши ентусиаст
-
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
аз преди 3 месеца ходих в юве след като бях сменил с нови свещи
и казаха колата е супер няма никви проблеми като нова е ... и преди 1-2 седмици пак дето бяха паднали температурите пак като проблема на колегата...
Имам чустовото че когато паля трябва да изчакам преди да завъртя стартера като дизелите. Никога когато съм изчаквал не съм имал проблем.л
и казаха колата е супер няма никви проблеми като нова е ... и преди 1-2 седмици пак дето бяха паднали температурите пак като проблема на колегата...
Имам чустовото че когато паля трябва да изчакам преди да завъртя стартера като дизелите. Никога когато съм изчаквал не съм имал проблем.л

- betona
- младши ентусиаст
-
- avtojambas
- Потребител
-
колега понеже за пръв път пиша в този форум днес влязох да търся информациия по точно същият проблем в петък колата си вървеше перфектно днес сутринта отидох да я паля и стана точно както си го описал ти все едно че си писал за моита кола и неще да запали по никакъв начин моля те пиши като имаш развитие по проблема понеже на мен това не ми е основната кола няма да бързам да търся маистори 

айде и аз ще ползвам темата на колегата. Оня ден любимата просто реши, че няма да запали
. Вечерта се прибрах, всичко точно, на другата сутрин въртя ключа, върти стартера обаче не пали
и смърди на бензин...
При минус 20 си палеше от четвърт оборот, а сега неще да отлепи...
Извадих една свещ- има искра, погледнах дебиЛомера да не е блокирала клапата- не е. Дадох ток директно на бензиновата помпа- върти си.
Шах с пешката- искра има, гориво има, въздух има, а не пали
Свалих дюзите,утре ще ги занеса да ги изчистят и вече не знам какво да правя! Колата е в Ихтиман, а тук откъм сервизи е много зле положението
Давайте идеи, от датчика на коляновия вал може ли стане тая мизерия 

При минус 20 си палеше от четвърт оборот, а сега неще да отлепи...
Извадих една свещ- има искра, погледнах дебиЛомера да не е блокирала клапата- не е. Дадох ток директно на бензиновата помпа- върти си.
Шах с пешката- искра има, гориво има, въздух има, а не пали

Свалих дюзите,утре ще ги занеса да ги изчистят и вече не знам какво да правя! Колата е в Ихтиман, а тук откъм сервизи е много зле положението

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
izzzo написа: от датчика на коляновия вал може ли стане тая мизерия
Залагам на 95% че е той

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- robert1975
- младши ентусиаст
-
пробваите като изключите буксата на кабела-ако е от него-може да проработи-колата влиза в сервизен режим като без буксата......поне така твърдят някои просветени 

BMW-маниак

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2