Проблем климатроник
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проблем климатроник
пичове имам проблем с климатроника духа топло само когато давам
газ аз имам 318 тдц е36 1996 година някой знае ли къде е проблема
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
Абе и ас имах тоя проблем...и на края се оказа че е от водната помпа...тка секи път обезвъздушавах и се едно и сащо...от както я смених,нема грижи! 

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
и от мен един глас за клапана извади го и след като ги почистиш виж как е!
Последна промяна LAST RIDE на 13 Дек 2007, 14:44, променена общо 1 път
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- AQUILA1001
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
КЛИМА
Аз го имах същият проблем и се оказа таралежа. Духаше топло при висока скорост иначе кагото колата работи на място духа едва - едва.
AQUILA1001
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
flober написа:таралежа или работи или неработи средно полжение няма, така че не от него.
И аз не разбрах какво се нахвърлиха на ежко..

Колегата има проблем по-скоро с циркулацията, не изключвам недостатъчно количество охл. течност, ако има течност идва помпа, полуотворени клапани.....
Колегата не е пояснил двигателя достига ли температурен режим(отваряне на термостата)...
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Re: ПОМОГНЕТЕ БРАТЯ
банда вище когато си нагласия климатроника на определена температура тя се поддържа само когато двигателя е загрял а до тогава си духа само студеноно КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯтатрата написа:пичове имам проблем с климатроника духа топло само когато давам
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
Доколкоте те разбирам "проблема"ти е че почва да духа топло едва когато колата загрее а не веднага след запалването и! така ли?
Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

ПРАВИЛНО СИ МЕ РАЗБРАЛ НО КОЛАТА НЕ ПРЕГРЯВА АЗ СИ ЗАГРЯВА ДО ДОПОСТИМОТО НИТО ПОВЕЧЕ НИТО ПО МАЛКО И КОГАТО ЗАГАСЯ ДВИГАТЕЛА ТЕЧЕ ОТ НЯКАДЕ МАЛКО ВОДА И СПИРА КАЗАХА МИ ЧЕ ТОВА Е НОРМАЛНО ЗА КЛИМАТИЦИ И КЛИМАТРОНИЦИ ТОВА БИЛО КОНДЕНЗАLAST RIDE написа:Доколкоте те разбирам "проблема"ти е че почва да духа топло едва когато колата загрее а не веднага след запалването и! така ли?
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
Никаде несъм споменал че колата ти прегрява или трябва да прегрява! явно нямаш никакъв проблем при Е36 климатика не е инверторен(маи така се казваше) и започва да духа след като качи градуси самия двг.,а не веднага след запалването на колата както е при по новите модели.
За капките вода под купето и те са си нормални при работещ климатик/троник
За капките вода под купето и те са си нормални при работещ климатик/троник
Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

- FRANTIC-BMW
- Потребител
-
!!!! Ей момци и аз имам същи проблем.Кокато колата работи на място в студените дни, климатроника ми духа хладно дори леко към студено.Еле когато колата е в обороти ,или когато е изрежа здраво или си карам на скорост е жега за страх , и като изключа от скорост, и няма по-големи обороти пак започва да охлажда.А за потенето на стъклата нямам думи, не ми се говори че вода тече от тяй, особено задните. Ако някой има подобни проблеми и се е спасил по някакъв начин нека да сподели. Става въпрос за БМВ - 318 тдс 97 г.
ИМА САМО 3-И БУКВИ, В СВЕТА НА АВТОМОБИЛИТЕ - "BMW"
- FRANTIC-BMW
- Потребител
-
flober написа:таралежа или работи или неработи средно полжение няма, така че не от него.
Къде се намира този таралеж ????
ИМА САМО 3-И БУКВИ, В СВЕТА НА АВТОМОБИЛИТЕ - "BMW"
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2