ГОРИВЕН ФИЛТЬР НА Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
ГОРИВЕН ФИЛТЬР НА Е36
Здравеите колеги,колата ми сьздава малки проблеми и немога да разбера от какво,зна4и след като не е палена от около еди н ден и ре6а да запаля за да заработи добре трябжа да дам на контакт и да из4акам около 20 сек.,ина4е запалва и изгасжа ако не и подам газ малко като пьржона4ално само ,преди го няма6е тжа не6то жьрта клу4а и пали без да се опитва да гасне ,та си мисля да нее не6то за сменяне горивният филтьр ,а и те са маи два ,ако имате някои идеи 6те жи бьда много благодарен
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
Митко Ганчев написа:Един е, бе;) сменяй го, нема кво да го мисли6
колега ти сменял ли си го някои пьт и ако си слойно ли е и колко пари стружа , за6тото ми се струва 4е има и некои букси там некви токове
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
Преди 3-4 дена си сменях филтъра бензиновия. Мотора ми е същия ,имаш един филтър ,който се намира под педала на съиденителя долу-горе. Няма никакви букси и подобни неща. Просто махаш планката която го държи (развива се болта), от двете страни му влизат маркучите,които ги разхлабваш с отверка. Имай впредвид че ще текне малко бензин, около 300 гр. така че си приготви в какво да го наточиш
. Сменяш го ,гледай да спазиш посокота на бензина (OUT) е към двигателя!!! (нормално ,нали
). След това обратната процедура по затягане.
По принцип можеш да махнеш бушона на бензиновата помпа и да припалиш колата, за да изгори по системата част от горивото, но няма смисъл.
Ако знаеш само каква мътилка изтече от филтъра стария, а само бе на 5000 км. Да е..... и бензините ни смотани ......

По принцип можеш да махнеш бушона на бензиновата помпа и да припалиш колата, за да изгори по системата част от горивото, но няма смисъл.
Ако знаеш само каква мътилка изтече от филтъра стария, а само бе на 5000 км. Да е..... и бензините ни смотани ......

- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
ilia1 написа:A колко пари е филтъра
мерси за информацията колега ,сетихсе же4е кьде се намира дайе от там ми капе малко ,но като цена колко е
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
Re: ГОРИВЕН ФИЛТЬР НА Е36
igra4a_bmw написа:Здравеите колеги,колата ми сьздава малки проблеми и немога да разбера от какво,зна4и след като не е палена от около еди н ден и ре6а да запаля за да заработи добре трябжа да дам на контакт и да из4акам около 20 сек.,ина4е запалва и изгасжа ако не и подам газ малко като пьржона4ално само ,преди го няма6е тжа не6то жьрта клу4а и пали без да се опитва да гасне ,та си мисля да нее не6то за сменяне горивният филтьр ,а и те са маи два ,ако имате някои идеи 6те жи бьда много благодарен
Абсолютно същия проблем. Днес смених маслата и филтрите, горивния ми излезе 45 лева

БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Ivo III написа:има ли .. предпочитани марки филтри
че и на мен .. ми предстои тази профилактика![]()
чувам цени от 15 до 43лв. + 2-3лв за скобички
каква е разликата между тях ?
Твоя е около 30-35 лв.А тумбестия на М50 е около 15 лв.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2