Боядисване и изчукване Каде ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Боядисване и изчукване Каде ?

Мнение от Zaho » 05 Дек 2007, 11:33

Здравеите оня ден отнесох лявия калник заради огромен камък на завои които го взимах с дрифт с тея строежи по банско е пълно с камъни падащи от камионите
Въпроса ми е каде могат да ми боядисат калника и бронята най- качествено и бързо (да няма разлика в цветовете после колата ми е с нова боя на 4 месеца) примерно за ден два възможно ли е да стане ?
А също и ако се наложи да чукнат някаде да се занимават и с това
А ако е в София най добре.

младши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от SkyWalker » 05 Дек 2007, 11:47

Колега, за един ден няма да могат да изтъркат стария лак и да китосат дефекта! Самото боядисване е най-бързо, но след това има полиране... Освен това щприц кита изисква технологично време, за да попие, иначе рискуваш да излязат каналчета по боята :D За цвета на боята не се притеснявай. Повечете бояджийни имат ПЦ и по номера на боята виждат рецептата за приготвянето и ;) Успех и по-полека с "Бански механи по касапски..." :D
///M Club Member

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318IS
Мечтае да кара: BMW E60
Детайли за колата: BMW E36 318IS

Мнение от skate » 05 Дек 2007, 12:02

Здравей колега, съжалявам за случилото се,
преди около месец и аз ударих калника Виж:

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=

Имам човек който ще ти свърши страхотна работа:

Златен е, направи я по добре откакто си беше :mhihi:

Работи страхотно и само с БМВ-та , много хора от София и околността ходят при него:

Намира се във Вакарел (на около 20км от София)

За един ден я изчука и китоса и за един ден боята..супер бързо работи и качествено...

За боята има два варианта разликата е в цената и качеството: единия той да ти я пръсне в неговия гараж, но има вариант да има прах и дори разлика..., другия е в КАМЕРА по добрия..., 50лв. струва камерата (в Елин Пелин при негов познат, той я кара и се разправя) , аз предпочетох втория и наистина си заслужава - разлика в боята никаква!

Ако искаш ще ти дам телефона му да му се обадиш и да поговорите, ще ти каже и откъде да си вземеш добра боя (на Горубляне при едни мацки - по номера на боята гледат и на негова основа след това сравняват точния като слагат мостра на колата! бях учуден от точността! като гледах как правят боята смесиха 10000 цвята, все едно манджа правеха... ) :mhihi:

Не взима много скъпо.

Мойто излезе около 300лв, Камера, изчукване на калник и маска, китосване и боядисване на калник, маска и броня.

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 05 Дек 2007, 12:15

Аз въобще не мисля да ми исчукват калника направо с здрав втора ръка ще го сменям и бронята също, но камака влезна под прага и малко го е издул напред сега :confused: и това е което трябва да се чуква
Направо немога да повярвам, че ми се случва преди месец пък в дупница някакъв го испреварвам и оня ръгва да ме избутва от пътя (не ме беше видял и нави волана буквално в мен и тои да изпреварва) добре, че са ми рефлексите и се разминах само с лека драскотина от огледалото му на грозния Фият.
А боята ми е чисто нова Пребоядисах цялото купе за 2к. и за какво за да ме драскат малоумници и да се нанизвам на огромни камани на сред пътя Ох забравих че и на паркинга пред офиса ми ме побутват 4ат пат я ожулен калник я спукана броня ве4е паркирам на 1 км. от тоя паркинг :confused: бива ли да съм такув кърък ?

"малко си излях мъката :uups: "

Потребител
Аватар
Кара: E 46 330D automat
Мечтае да кара: Нимбус 2012

Мнение от naceti » 05 Дек 2007, 12:49

Колега, можеш ли да споделиш на ЛС телефона на майстора, че мисля напролет да я вкарвам в бокса за цялостно обновяване:) Благодаря предварително.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318IS
Мечтае да кара: BMW E60
Детайли за колата: BMW E36 318IS

Мнение от skate » 05 Дек 2007, 13:54

naceti написа:Колега, можеш ли да споделиш на ЛС телефона на майстора, че мисля напролет да я вкарвам в бокса за цялостно обновяване:) Благодаря предварително.

Да , разбирасе.

Ей сега ще ти напиша телефона и името му.

Потребител
Аватар
Кара: E 46 330D automat
Мечтае да кара: Нимбус 2012

Мнение от naceti » 05 Дек 2007, 15:07

:bchug: :bowdown: Благодаря!

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 05 Дек 2007, 15:21

skate написа:Здравей колега, съжалявам за случилото се,
преди около месец и аз ударих калника Виж:

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=

Имам човек който ще ти свърши страхотна работа:

Златен е, направи я по добре откакто си беше :mhihi:

Работи страхотно и само с БМВ-та , много хора от София и околността ходят при него:

Намира се във Вакарел (на около 20км от София)

За един ден я изчука и китоса и за един ден боята..супер бързо работи и качествено...

За боята има два варианта разликата е в цената и качеството: единия той да ти я пръсне в неговия гараж, но има вариант да има прах и дори разлика..., другия е в КАМЕРА по добрия..., 50лв. струва камерата (в Елин Пелин при негов познат, той я кара и се разправя) , аз предпочетох втория и наистина си заслужава - разлика в боята никаква!

Ако искаш ще ти дам телефона му да му се обадиш и да поговорите, ще ти каже и откъде да си вземеш добра боя (на Горубляне при едни мацки - по номера на боята гледат и на негова основа след това сравняват точния като слагат мостра на колата! бях учуден от точността! като гледах как правят боята смесиха 10000 цвята, все едно манджа правеха... ) :mhihi:

Не взима много скъпо.

Мойто излезе около 300лв, Камера, изчукване на калник и маска, китосване и боядисване на калник, маска и броня.

За боята,глазурит или сикенс другото е компромис.За мен боята е глазурит и лак салко.бул.Цариградско шосе, Бл.11; тел: 9713707,9733075, факс: 9713335
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Табуретка със спортно окачване...
Мечтае да кара: Фотьойл
Детайли за колата: БМВ e46, M54B25

Мнение от indianeca » 05 Дек 2007, 16:05

Имам познат със тенекеджийски способности от всякакъв род, който желае мога да му дам координатите, намира се на Хладилника! Момчето бачка доста старателно

Назад към E36