Боядисване и изчукване Каде ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Боядисване и изчукване Каде ?
Здравеите оня ден отнесох лявия калник заради огромен камък на завои които го взимах с дрифт с тея строежи по банско е пълно с камъни падащи от камионите
Въпроса ми е каде могат да ми боядисат калника и бронята най- качествено и бързо (да няма разлика в цветовете после колата ми е с нова боя на 4 месеца) примерно за ден два възможно ли е да стане ?
А също и ако се наложи да чукнат някаде да се занимават и с това
А ако е в София най добре.
Въпроса ми е каде могат да ми боядисат калника и бронята най- качествено и бързо (да няма разлика в цветовете после колата ми е с нова боя на 4 месеца) примерно за ден два възможно ли е да стане ?
А също и ако се наложи да чукнат някаде да се занимават и с това
А ако е в София най добре.
ре
Колега, за един ден няма да могат да изтъркат стария лак и да китосат дефекта! Самото боядисване е най-бързо, но след това има полиране... Освен това щприц кита изисква технологично време, за да попие, иначе рискуваш да излязат каналчета по боята
За цвета на боята не се притеснявай. Повечете бояджийни имат ПЦ и по номера на боята виждат рецептата за приготвянето и
Успех и по-полека с "Бански механи по касапски..." 

///M Club Member
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
Здравей колега, съжалявам за случилото се,
преди около месец и аз ударих калника Виж:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
Имам човек който ще ти свърши страхотна работа:
Златен е, направи я по добре откакто си беше
Работи страхотно и само с БМВ-та , много хора от София и околността ходят при него:
Намира се във Вакарел (на около 20км от София)
За един ден я изчука и китоса и за един ден боята..супер бързо работи и качествено...
За боята има два варианта разликата е в цената и качеството: единия той да ти я пръсне в неговия гараж, но има вариант да има прах и дори разлика..., другия е в КАМЕРА по добрия..., 50лв. струва камерата (в Елин Пелин при негов познат, той я кара и се разправя) , аз предпочетох втория и наистина си заслужава - разлика в боята никаква!
Ако искаш ще ти дам телефона му да му се обадиш и да поговорите, ще ти каже и откъде да си вземеш добра боя (на Горубляне при едни мацки - по номера на боята гледат и на негова основа след това сравняват точния като слагат мостра на колата! бях учуден от точността! като гледах как правят боята смесиха 10000 цвята, все едно манджа правеха... )
Не взима много скъпо.
Мойто излезе около 300лв, Камера, изчукване на калник и маска, китосване и боядисване на калник, маска и броня.
Златен е, направи я по добре откакто си беше

Работи страхотно и само с БМВ-та , много хора от София и околността ходят при него:
За един ден я изчука и китоса и за един ден боята..супер бързо работи и качествено...
За боята има два варианта разликата е в цената и качеството: единия той да ти я пръсне в неговия гараж, но има вариант да има прах и дори разлика..., другия е в КАМЕРА по добрия..., 50лв. струва камерата (в Елин Пелин при негов познат, той я кара и се разправя) , аз предпочетох втория и наистина си заслужава - разлика в боята никаква!
Ако искаш ще ти дам телефона му да му се обадиш и да поговорите, ще ти каже и откъде да си вземеш добра боя (на Горубляне при едни мацки - по номера на боята гледат и на негова основа след това сравняват точния като слагат мостра на колата! бях учуден от точността! като гледах как правят боята смесиха 10000 цвята, все едно манджа правеха... )

Не взима много скъпо.
Мойто излезе около 300лв, Камера, изчукване на калник и маска, китосване и боядисване на калник, маска и броня.
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Аз въобще не мисля да ми исчукват калника направо с здрав втора ръка ще го сменям и бронята също, но камака влезна под прага и малко го е издул напред сега
и това е което трябва да се чуква
Направо немога да повярвам, че ми се случва преди месец пък в дупница някакъв го испреварвам и оня ръгва да ме избутва от пътя (не ме беше видял и нави волана буквално в мен и тои да изпреварва) добре, че са ми рефлексите и се разминах само с лека драскотина от огледалото му на грозния Фият.
А боята ми е чисто нова Пребоядисах цялото купе за 2к. и за какво за да ме драскат малоумници и да се нанизвам на огромни камани на сред пътя Ох забравих че и на паркинга пред офиса ми ме побутват 4ат пат я ожулен калник я спукана броня ве4е паркирам на 1 км. от тоя паркинг
бива ли да съм такув кърък ?
"малко си излях мъката
"

Направо немога да повярвам, че ми се случва преди месец пък в дупница някакъв го испреварвам и оня ръгва да ме избутва от пътя (не ме беше видял и нави волана буквално в мен и тои да изпреварва) добре, че са ми рефлексите и се разминах само с лека драскотина от огледалото му на грозния Фият.
А боята ми е чисто нова Пребоядисах цялото купе за 2к. и за какво за да ме драскат малоумници и да се нанизвам на огромни камани на сред пътя Ох забравих че и на паркинга пред офиса ми ме побутват 4ат пат я ожулен калник я спукана броня ве4е паркирам на 1 км. от тоя паркинг

"малко си излях мъката

- naceti
- Потребител
-
- Кара: E 46 330D automat
- Мечтае да кара: Нимбус 2012
Колега, можеш ли да споделиш на ЛС телефона на майстора, че мисля напролет да я вкарвам в бокса за цялостно обновяване:) Благодаря предварително.
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
naceti написа:Колега, можеш ли да споделиш на ЛС телефона на майстора, че мисля напролет да я вкарвам в бокса за цялостно обновяване:) Благодаря предварително.
Да , разбирасе.
Ей сега ще ти напиша телефона и името му.
- naceti
- Потребител
-
- Кара: E 46 330D automat
- Мечтае да кара: Нимбус 2012
skate написа:Здравей колега, съжалявам за случилото се,
Златен е, направи я по добре откакто си беше![]()
Ако искаш ще ти дам телефона му да му се обадиш и да поговорите, ще ти каже и откъде да си вземеш добра боя (на Горубляне при едни мацки - по номера на боята гледат и на негова основа след това сравняват точния като слагат мостра на колата! бях учуден от точността! като гледах как правят боята смесиха 10000 цвята, все едно манджа правеха... )![]()
Не взима много скъпо.
За боята,глазурит или сикенс другото е компромис.За мен боята е глазурит и лак салко.бул.Цариградско шосе, Бл.11; тел: 9713707,9733075, факс: 9713335

- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
Имам познат със тенекеджийски способности от всякакъв род, който желае мога да му дам координатите, намира се на Хладилника! Момчето бачка доста старателно
9 мнения
• Страница 1 от 1